INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Primarul Parisului sare în apărarea Kylian Mbappe: „Nu înțeleg deloc jocul pe care îl face PSG”

Primarul Parisului sare în apărarea Kylian Mbappe. Foto: Imago Images
Primarul Parisului sare în apărarea Kylian Mbappe. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 15:48 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 15:48

Excluderea din lot a lui Kylian Mbappe (24 de ani) a revoltat-o și pe Anne Hidalgo, primarul Parisului: „E cel mai bun fotbalist din lume și el trebuie ținut la Paris. Cred că este și dorința lui să stea cât mai mult aici”.

Telenovela Mbappe, ajunsă la al doilea sezon, capătă și conotații politice. Invitată la o emisiune difuzată de RMC Sport, primarul Parisului a sărit în apărarea campionului mondial din 2018 și a atacat clubul parizian pentru excluderea lui din lot. 

„Nu pricep ce joc face PSG. Mbappe este cel mai bun jucător din lume. Recunosc că nu înțeleg nimic. Kylian e un jucător extraordinar și trebuie ținut la Paris. Cred că și dorința lui este să rămână aici cât mai mult posibil. Chestiunea este jocul pe care îl face PSG”, a declarat Anne Hidalgo.

Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB: „Bine ai venit acasă!”
FCSB
Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB: „Bine ai venit acasă!”

Kylian Mbappe a râs de oferta lui Al-Hilal

Al-Hilal a făcut o primă ofertă de contract pe 2 ani și 200 de milioane de euro, apoi a supralicitat și a ajuns la 700 de milioane pentru un singur sezon. Campioana Franței a acceptat propunerea de 300 de milioane de euro, dar jucătorul i-a refuzat pe audiți. 

Nu a spus-o în vorbe, ci doar în emoticoane de râs pe Instagram. Kylian a răspuns astfel după ce Giannis Antetokounmpo, legitimat la Milwaukee Bucks, a publicat un selfie și a scris: „Al Hilal, puteți să mă luați pe mine. Arăt ca Mbappe”. 

Iar LeBron James, legendarul jucător al celor de la LA Lakers, a publicat un GIF cu un bărbat alergând, și descrierea: „Eu în drumul spre Arabia Saudită, când îmi sună agenții pentru un contract pe un sezon”.

„Luați-mă pe mine, semăn cu Mbappe!” » Glume spumoase de la LeBron James și Antetokounmpo, după oferta ISTORICĂ din fotbal
OFERTĂ
„Luați-mă pe mine, semăn cu Mbappe!” » Glume spumoase de la LeBron James și Antetokounmpo, după oferta ISTORICĂ din fotbal

Kylian Mbappe își pregătește contraatacul

Conflictul dintre părți ar putea ajunge la tribunal. Dacă jucătorul e ținut pe margine o perioadă mai lungă, poate interveni comisa de litigii de la Liga franceză sau se poate ajunge la un proces, în ambele cazuri clubul PSG riscând sancțiuni. 

„Este incredibil cum cineva ca Mbappe, care își respectă contractul până la capăt, este tratat în așa fel”, s-a revoltat și președintele UNFP (Sindicatul jucătorilor), Philippe Piat. Comisia Ligii o poate pedepsi financiar și sportiv pe PSG dacă va refuza pe termen lung să-l reintegreze în lot pe Kylian.

Citește și:

Neagoe, după ce a fost demis de la Craiova: „Când patronul îți spune asta, ce poți să mai faci sau să mai spui?”

Reghecampf e ACUM în negocieri cu Mihai Rotaru: un detaliu a rămas de pus la punct

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  28 Iulie 2023, 14:03

Se pricepe aia la fotbal cum mă pricep eu la inginerie aero spațială! Dacă Mbappe vrea să rămână, de ce nu prelungește contractul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează