INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Florin Andone, vot de încredere din partea antrenorului: „Contez pe el! Este mai bun decât atunci când a sosit”

Florin Andone
Foto: Imago
Florin Andone Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 18:23 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 20:11

Florin Andone (28 de ani), atacantul celor de la Cadiz, ar putea rămâne la formația spaniolă în continuare, în ciuda declarațiilor lui Manuel Vizcaino, președintele clubului, care spunea că românul va părăsi echipa din La Liga.

E stabilit ca Florin să plece. Comportamentul și nivelul său de la antrenamente nu lasă loc de interpretări: e un băiat care dă totul, dar în acest moment nu ne poate ajuta așa cum și-ar dori”, spunea Manuel Vizcaino la sfârșitul anului trecut.

Rapid visează la un atacant de „națională” » Pe cine ar fi pus ochii Mihai Iosif
RAPID
Rapid visează la un atacant de „națională” » Pe cine ar fi pus ochii Mihai Iosif

Florin Andone rămâne la Cadiz

Plecarea lui Andone nu mai este așa sigură acum, mai ales după ultimele declarații ale lui Alvaro Cervera, antrenorul echipei. Acesta a vorbit într-o conferință de presă și a dezvăluit că se bazează în continuare pe atacant.

„Contez pe el și voi continua să mă bazez cât timp voi fi aici. I-a fost greu să se adapteze și poate asta m-a costat și pe mine. Este mai bun decât atunci când a sosit. Când a venit, nu era conștient de echipa la care venea. Acum, începe să fie mai bun. 

Atâta timp cât el este aici, îl vom folosi și o vom face cât mai bine. Am vorbit cu el, i-am spus ce trebuie să facă mai mult sau mai puțin aici, la acest club. Se antrenează bine, încearcă să facă lucruri bune”, a spus Cervera potrivit estadiodeportivo.com

Andone, dorit la Rapid

Atacantul cu 25 de meciuri în echipa națională nu trece prin cel mai bun moment al carierei, iar Rapid vrea să profite pentru a-l aduce în Liga 1, acolo Andone n-a jucat niciodată.

Clubul alb-vișiniu are pe listă mai mulți jucători din Liga 1, dar conducerea s-ar fi interesant și de Florin Andone, pe care ar vrea să-l împrumute, potrivit site-ului suporterilor giuleșteni, 1923.ro, pentru a revigora atacul echipei lui Mihai Iosif, format din Adrian Bălan (31 de ani) și Younes Marzouk (25).

Citește alte știri din fotbalul internațional:

George Pușcaș, gol după 277 de zile » Reușită în Cupa Angliei, în fața unei formații din al 6-lea eșalon

Leo Messi ratează derby-ul cu Lyon » Motivul pentru care nu a fost inclus în lot de Pochettino

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează