INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PANATHINAIKOS

Ladislau Boloni, prima victorie pe banca lui Panathinaikos » Vești îmbucurătoare din Grecia

Panathinaikos, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a învins-o pe Lamia, scor 2-0, în etapa cu numărul 7 a campionatului din Grecia.
Panathinaikos, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a învins-o pe Lamia, scor 2-0, în etapa cu numărul 7 a campionatului din Grecia.

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 23:03 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 23:15

Panathinaikos, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a învins-o pe Lamia, scor 2-0, în etapa cu numărul 7 a campionatului din Grecia.

Aceasta este prima victorie a antrenorului român de la preluare echipei din Atena. Runda precedentă, „verzii” au remizat pe teren propriu, 1-1 contra celor de la Volos.

Ladislau Boloni, prima victorie pe banca lui Panathinaikos

Panathinaikos a obținut primele 3 puncte din actualul sezon grație „dublei” reușite de Carlitos Lopez (30 de ani, atacant). Pentru gazde, Romanic a ratat un penalty în minutul 20, la scorul de 1-0 în favoarea trupei lui Boloni.

Panathinaikos ocupă poziția a 9-a în clasament, având doar 6 puncte din tot atâtea partide disputate. Liderul Olympiakos este la 7 lungimi distanță.

400 de mii de euroeste salariul anual al lui Boloni la Panathinaikos

VIDEO Dani Coman, despre marile greșeli ale carierei: „Boloni era la Sporting și îmi făcuse o ofertă”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Diego Maradona, marcat de coronavirus: „Sunt oameni care nu mai au ce mânca. Am încredere că Vladimir Putin va găsi vaccinul”

Adi Petre n-a spart nici azi gheața în Italia! Câte minute a jucat în Chievo - Cosenza

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
luisharcsa
luisharcsa  •  01 Noiembrie 2020, 11:22
Postat de Carlos Mendoza pe 01 Noiembrie 2020, 04:55

A jucat pentru România de 102 ori, pentru că n-am avut de ales. Când a avut de ales s-a dus unde a vrut. Iar cat timp a jucat pentru România de 102 ori, atras toate foloasele imaginabile și încă câteva în plus. Nu cred că știi tu nici doi la sută din câte știu despre boa... Boloni, vreau să zic. După logica ta boamfā, și Laszlo Tokes e un bun român, pentru că are pașaport romanesc, și a trăit 104 ani în țara asta. Hai, stai jos că mai ai drum lung până să corespunzi. Balonitos.

Bah mendoza bah.Stii ce esti tu? Un mic sovinel xenofob si frustrat.Tu traiesti inca in evul mediu.

ali.bec
ali.bec  •  01 Noiembrie 2020, 11:20
Postat de Carlos Mendoza pe 01 Noiembrie 2020, 02:13

Acest antrenor maghiar de extracție franceză este penibil de mai bine de 30 de ani. DE CE gesepeshte il promovează zi si noapte, nu vom sti niciodată. Hai, balonitos de-aici.

Trăiască albanezii. Ca tare chipeși sunt când au uniformele lor cu dungi.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  01 Noiembrie 2020, 05:48
Postat de doardinamo1948 pe 01 Noiembrie 2020, 05:16

Îmi place cu îți dai like-uri de unul singur dar bineînțeles ca tu ești obișnuit sa faci multe activități de unul singur. “Atras” toate foloasele la fel ca toți ceilalți care au jucat pentru România și asta nu cred ca îi diminuează nicicum de felul in care și-a făcut datoria pe teren. Problema apare când oameni ca tine nu văd mai departe de culoare, etnie și religie. Dar oricum tu ești atotcunoscător și cu siguranța tu nu ai întâlnit și nici nu o sa întâlnești un om mai bun, inteligent sau mai competent ca tine și ca stăpânul tău de la palat.

Asa e, m-ai prins. Hai pa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează