INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

Lazio a fost zdrobită de Inter, iar Radu a luat nota 5 în ziarele italiene: ”Absent la goluri” » Analiza din Gazzetta dello Sport

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2018 12:38

Lazio a pierdut și a patra ciocnire din 4 cu candidatele la scudetto în acest sezon. Un 0-3 cu Inter, fără drept de apel pe "Olimpico", la care Ștefan Radu a fost părtaș. Depășit de evenimente, fundașul biancocelestilor a primit la limită notă de trecere (5) în presa italiană.

N-a terminat meciul, fiind înlocuit cu Bastos în minutul 78, după ce luase un "galben" *48). "Absent la goluri. A suferit la accelerările lui Politano, cu care a avut un duel deloc scutit de lovituri dure. A fost mai puțin în culpă decât ceilalți apărători", l-a criticat Gazzetta dello Sport.

Vinovat la golul 3

Corriere dello Sport a fost mai virulent, sugerând că putea fi eliminat: "Nu a închis la golul al treilea, marcat de Icardi, și intrările la intimidare nu i-au servit mai deloc. Chiar a riscat mult. În defensivă, spectacolul nu a fost exaltant pentru mulți".

Show-ul l-a asigurat trupa lui Spalletti, care a legat a șasea victorie în Serie A și a egalat-o pe Napoli, pe treapta a doua a podiumului, la șase puncte de liderul Juventus. Victoria, semnată de "dubla" lui Icardi și de golul lui Brozovici, a fost mult mai clară decât finala pentru locul 4 din sezonul trecut. 

6 goluriare Icardi în ultime 5 meciuri la Inter și din 5 din ultimele 6 ale nerazzurrilor. E la un gol în spatele lui Ronaldo și 3 față de Piątek

"Pentru a-l opri pe rapidul Politano, a trebuit să apeleze și la faulturi, care l-au costat un cartonaș. A suferit, dar s-a încins în dueluri, fiind aplaudat de peluză"
lalaziosiamonoi.it, agenție italiană

"Nu suntem încă rivala lui Juventus la titlu, mai avem de urcat alte câteva trepte ca să ajungem la nivelul ei. Ne declarăm însă mulțumiți de creșterea noastră"
Mauro Icardi, atacant Inter, "dublă" cu Lazio

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează