INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Lewandowski suferă în continuare la Bayern: „Ceva a murit în mine”. Vrea să plece, dar depinde de o tranzacție în 3

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2022 09:43 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 09:43

Căpitanul Poloniei, Robert Lewandowski, cere să fie lăsat să plece: „Am nevoie de mai multă emoție în viața mea”. Destinația sa e limpede: „Este clubul despre care s-a scris”. Barcelona. Numai că Bayern așteaptă 50 de milioane pentru a-l lua pe Mané. Și Liverpool vrea tot 50 de milioane ca să-l transfere pe Núñez (Benfica).

Robert Lewandowski, 33 de ani, din 2014 la Bayern, a cucerit toate trofeele posibile la clubul münchenez, a bătut toate recordurile de goluri ale lui Gerd Müller, e cel mai bine plătit jucător din Bundesliga, cu peste 20 de milioane de euro salariu anual, dar caută o altă provocare, ultima, spre sfârșitul carierei. 

Cu un sezon înainte de finalul contractului pe „Allianz Arena", a anunțat campioana Germaniei că vrea să se transfere. 

Gigi Becali se crede Guardiola » Cum arată primul „11” pe care și-l dorește patronul FCSB
FCSB
Gigi Becali se crede Guardiola » Cum arată primul „11” pe care și-l dorește patronul FCSB

Robert Lewandowski: „Unde sunt loialitatea și respectul?”

„Am nevoie de mai multă emoție în viața mea. Nu am fost ascultat de cei de la Bayern. Ceva a murit în mine. E imposibil să trec peste acest lucru. Chiar dacă ești profesionist, nu poți”, a afirmat căpitanul Poloniei pentru site-ul Onet.pl, în țara sa. 

„Nu plec pentru bani”, a mai spus el. A confirmat noua destinație, chiar dacă nu a zis clar Barcelona: „Este clubul despre care s-a scris. Nu am discutat cu nimeni altcineva". 

Din cantonamentul naționalei, pentru meciurile din Liga Națiunilor, superatacantul cere înțelegere și speră ca Bayern să nu se opună: „Ce fotbalist ar mai dori să vină la München dacă ar ști că nu mai poate părăsi clubul? Unde sunt loialitatea și respectul? Am fost mereu pregătit, mereu gata să joc, inclusiv când am fost accidentat". 

Traseul Robert Lewandowski - Sadio Mane - Darwin Nunez 

Problema este că totul se leagă în mercato. Bayern caută un înlocuitor și are nevoie de bani. Cere Barcelonei suma cu care l-ar putea lua pe Sadio Mané de la Liverpool. Și Liverpool are nevoie de alt atacant, Darwin Núñez, de la Benfica, și nu cedează la preț. Ar fi vorba de 50 de milioane de euro. Deocamdată, nimeni nu a oferit 50 de milioane. 

Aștept să se găsească o soluție și pentru mine, și pentru Bayern. O decizie unilaterală nu are sens, nu după tot ce am trăit împreună. Am jucat opt ani și am avut succes. Respectul și loialitatea sunt mai importante decât afacerea
- Robert Lewandowski, atacant Bayern 

9milioane de euro va fi salariul anual al lui Robert Lewandowski dacă semnează cu Barcelona; mai puțin de jumătate față de cât primește la Bayern

Citește și: 

Bosniacul cu 40 de meciuri în Liga 1: „Va fi greu cu România. Noi jucăm lungă și pe a doua, cu minge pe Dzeko”

Gică Hagi a vorbit în Scoția despre Ianis » Când estimează că va reveni fiul lui: „Genunchiul e mai puternic decât înainte de accidentare”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
tristan
tristan  •  08 Iunie 2022, 13:12

sa ne dati update uri zilnice ,sa stim cum se simte un om care refuza un salariu de 20 de mil de euro pt ca doreste cu tot ardoare sa ia 9 mil la alta echipa,mult mai slaba..neaparat!

iugamircea
iugamircea  •  07 Iunie 2022, 11:06

Da

johny2003
johny2003  •  07 Iunie 2022, 10:31

E clar! Lu asta i-a murit la intrare, daca nu-l mai intereseaza banii!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close