INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lifting Barca » Cum va arăta echipa catalană în sezonul următor. Luis Enrique pregăteşte deja primele transferuri

Messi, în duel cu posibilul viiitor coleg Kun Aguero, ar fi obținut un salariu mărit la 20-22 de milioane de euro anual // Foto: MediafaxFoto/AFP
Messi, în duel cu posibilul viiitor coleg Kun Aguero, ar fi obținut un salariu mărit la 20-22 de milioane de euro anual // Foto: MediafaxFoto/AFP

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 09:47

Antrenorul ca şi revenit de la Celta păstrează coloana vertebrală a echipei. Va schimba portarul, va lua un stoper şi un lateral dreapta şi i-ar satisface pofta lui Messi, aducîndu-i-l pe Kun Aguero.

Barcelona e gata să apese butonul restart şi să dea timpul înapoi cu doi ani, revenind la momentul de după plecarea lui Guardiola. Cum varianta "Tata" Martino n-a convins, catalanii au decis să parieze pe Luis Enrique.

Antrenorul plecat în 2012 de la Barca B în aventurile nereuşite la AS Roma şi Celta e cel care porneşte revoluţia pe "Camp Nou", noul proiect însemnînd remanierea masivă a lotului blaugrana.

Potrivit Sport, nu mai puţin de 13 jucători vor pleca. Piese importante, Fabregas, Alexis, Dani Alves, Pedro şi Mascherano, rezerve, Afellay, Adriano, Jonathan şi Song, dar şi tineri, Tello, Cuenca, Sergi Roberto şi Oier. Asta pe lîngă Valdes şi Pinto, la final de contract, plus Puyol, ajuns la sfîrşitul carierei.

Luis Enrique păstrează coloana vertebrală, Pique, Alba, Busquets, Iniesta, Xavi, Messi şi Neymar, dar şi doi dintre puştii promovaţi cu succes de Pep din La Masia, Montoya şi Bartra.

Pentru cele 4 posturi descoperite, Barca are deja preferinţe: Kun Aguero, vîrful cerut de Messi pentru a prelungi contractul, Ter Stegen în poartă, David Luiz, Kompany sau Javi Martinez stoper, plus Cuadrado ca fundaş - aripă dreaptă.

95 de milioane euro e cota de piaţă a celor 4 ţinte primordiale ale Barcei: Aguero (45), David Luiz (26), Cuadrado (24) şi Ter Stegen (gratis)

80 de jucători se află, potrivit Mundo Deportivo, pe lista directorului sportiv Zubizarreta, care are 116 zile să aleagă pe cine transferă la vară

Barca 2014-2015
Ter Stegen - Cuadrado, David Luiz, Pique, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Aguero, Neymar. Antrenor: Luis Enrique

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
anrazvan
anrazvan  •  12 Mai 2014, 03:27

eu am auzit și de Klopp care i-ar vrea pe Reus, Hummels și Subotic.. va fi interesant când se va anunța noul antrenor, important e că Barcelona e în mercato și asta va face vara foarte interesantă

stancuvlad
stancuvlad  •  09 Mai 2014, 13:44

Bazaconii dupa primele randuri...cum poti sa pastrezzi coloana vertebrala si sa faci o remaniere masiva in acelasi timp? :)) Mi e tare greu sa cred ca Messi ar pune in asa hal interesele personale in fata celor ale clubului, pentru ca Barca NU are nevoie de Kun Aguero si nici de Pinto ca rezerva, cum s-a mai tot barfit. Apoi cred ca si vanzarea lui Fabregas ar fi o mare gresala...nu a excelat tot timpul dar nimeni nu tine cont ca jucat pe o gramada de posturi de cand a venit aici, si a facut o in mare foarte bine. Este inlocuitorul perfect pentru Xavi, care sezonul acesta a inceput sa isi arate varsta. In meciurile in care a jucat pe postul lui a facut o fantastic.

dokser
dokser  •  08 Mai 2014, 20:44
Postat de ziggyman pe 08 Mai 2014, 18:20

arata bine ce e pe hartie ..pacat ca sunt doar bazaconii..!!

Exact !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează