INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Messi explică de ce a ales PSG: „Am avut alte oferte, dar asta a contat” » Ce spune despre relația cu Mbappe

Leo Messi // FOTO: Imago
Leo Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 10:09 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 11:35

Argentinianul Leo Messi (35 de ani) a fost subiectul celui mai spectaculos transfer al verii. A plecat gratis de la Barcelona și a ajuns la PSG.

Acum, Messi a vorbit într-un amplu interviu pentru France Football despre plecarea de la Barcelona, transferul și acomodarea la PSG și dezvăluie că a avut și alte oferte în vară.

Lionel Messi explică plecare de la Barcelona și transferul la PSG: „Am fost căutat de multe cluburi”

„M-am întors la Barcelona pentru a începe pregătirea pentru noul sezon. Mă gândeam să semnez contractul și să încep pregătirea. Credeam că totul e rezolvat și că mai trebuie doar să semnez. Dar mi-au spus că nu se mai poate să rămân și că trebuie să îmi caut altă echipă. 

Asta mi-a schimbat planurile, a fost greu de acceptat. Era pentru prima dată când pățeam asta în carieră. Nu am avut de ales și a trebuit să plec. A fost foarte dureros.

Am început să mă gândesc la viitorul meu și PSG mi-a oferit posibilitatea să vin. PSG are o echipă fantastică, care poate câștiga multe trofee. Și e o nouă experiență. Am avut norocul de a fi căutat de mai multe cluburi, iar unul a fost PSG. Sunt recunoscător pentru că cei de aici m-au tratat bine și au demonstrat că mă vor cu adevărat.

Am primit și alte propuneri, dar cu PSG am ajuns rapid la un acord. Nu a fost ușor pentru că totul trebuia făcut rapid și era o operațiune complicată. Știam că am prieteni în vestiarul lui PSG și asta a fost important când am decis. Mi-am zis că adaptarea va fi mai ușoară și nu m-am înșelat”, a declarat Leo Messi, citat de As.

Messi explică de ce a ales PSG: „Am avut alte oferte, dar asta a contat” » Ce spune despre relația cu Mbappe
FOTO: Imago

Leo Messi despre relația cu Neymar și Mbappe: „Cu timpul ne vom cunoaște mai bine”

Messi a vorbit și despre relația pe care o are cu ceilalți jucători din atacantul lui PSG, Neymar și Kylian Mbappe, și a comparat tridentul echipei franceze cu cel pe care-l forma la Barcelona, cu Neymar și Luis Suarez.

„Este ceva ce va veni natural, după meciurile pe care le vom juca împreună. Cu Ney mă știu de mult timp, la fel și cu Di Maria. Cu Mbappe au fost doar câteva antrenamente și meciuri. Cu cât vom petrece mai mult timp în vestiar și pe teren, cu atât ne vom cunoaște mai bine.

Suarez și Mbappe sunt jucători diferiți. Luis e un număr 9 pur, un atacant eficient în careu. Lui Kylian îi mai place mai mult să aibă mingea. E mai rapid. Sunt jucători cu calități diferite. E foarte ușor să te înțelegi cu Kylian. Vorbește spaniola perfect, iar asta ajută. Sunt sigur că totul va funcționa bine. 

Nu-l cunosc atât de bine pe Mbappe încât să vorbesc despre posibila lui plecare la Real Madrid. Vom vedea ce va fi”, a adăugat Messi

VIDEO Leo Messi, spectacol la antrenamentele lui PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Leo Messi a numit cei 4 jucători pe care i-ar vota la Balonul de Aur: „Nu mă consider favorit”

Laporta, reacție de neînțeles la două luni după plecarea lui Messi de la Barcelona: „Am sperat până în ultima clipă că va juca gratis”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
michael
michael  •  10 Octombrie 2021, 13:58

Oare ”de ce a ales PSG”? E tare greu de răspuns, nu? Simplu, fiindcă are ”balta mult pește”, în rest............... Care performante ale PSG-ului, de care vorbește Messi? Nu a câștigat, dar nici nu va câștiga UCL-ul, chiar dacă va mai investi qatarezul încă ul mld.$!!

elgabri
elgabri  •  10 Octombrie 2021, 13:34

Au contat banii murdari si plini de sange al qatarezilor, la fel ca si FIFA !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează