INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

LIVERPOOL - ASTON VILLA 2-0 // Revanșa campioanei! „Cormoranii” se impun pe teren propriu după umilința suferită cu City

Sadio Mane (centru) a deschis scorul în Liverpool - Aston Villa // foto: Guliver/gettyimages
Sadio Mane (centru) a deschis scorul în Liverpool - Aston Villa // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 21:59 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 23:41

Liverpool a câștigat meciul cu Aston Villa disputat pe teren propriu, scor 2-0, și se distanțează la 23 de puncte în fruntea Premier League.

După înfrângerea umilitoare din etapa trecută (0-4 la Manchester City), fotbaliștii lui Jurgen Klopp s-au revanșat și au câștigat meciul cu Aston Villa. Chiar și așa, evoluția campioanei nu a fost entuziasmantă, scorul fiind modificat abia în minutul 71.

„Cormoranii”, deși au jucat cu aproape toți titularii uzuali, nu au reușit să își creeze multe ocazii de gol. Prima reușită a venit cu 20 de minute înainte de finalul partidei, când Sadio Mane a trimis un șut puternic de la 8 metri, care a ricoșat din bara transversală în poarta lui Pepe Reina.

Al doilea gol a venit în minutul 89 și a fost reușit de Curtis Jones, un puști de doar 19 ani introdus cu 4 minute mai devreme! Servit ideal de Salah, mijlocașul a reușit să învingă portarul spaniol de la Villa cu un șut la colțul lung.

Acest băiat (n.red. Curtis Jones) este o bijuterie. Doar ce a semnat prelungirea contractului și acum a marcat primul său gol. Ne vom distra cu el în echipă! - Jurgen Klopp, antrenor Liverpool

Liverpool, aproape de un record în Premier League

Liverpool păstrează șanse pentru a depăși 100 de puncte în acest sezon. Echipa de pe „Anfield” mai are nevoie de 11 puncte din ultimele 5 meciuri pentru a depăși această bornă. 

Recordul actual este deținut de Manchester City, care a strâns 100 de puncte în sezonul 2017-2018. Așadar, cu 4 victorii în ultimele 5 partide, Liverpool ar ajunge la 101 puncte, record absolut în Premier League!

Clasament Premier League

Citește mai multe știri despre Liverpool:

Proaspăt campion în Premier League, Jurgen Klopp se revoltă: „Nu știu cine a avut ideea asta. E proastă!”

Jurgen Klopp, un pachet de nervi după City - Liverpool 4-0 » A luat la rost un jurnalist: „De ce mă întrebi așa ceva?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează