INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO S-a relansat lupta în Premier League! Liverpool s-a distrat cu Leeds și e la doar 3 puncte în spatele lui Manchester City

Liverpool s-a impus fără emoții în meciul restant cu Leeds de acasă, scor 6-0, și s-a apropiat la numai trei puncte de liderul Manchester City. +6   FOTO
Liverpool s-a impus fără emoții în meciul restant cu Leeds de acasă, scor 6-0, și s-a apropiat la numai trei puncte de liderul Manchester City.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 23:58 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 00:14

Liverpool s-a impus fără emoții în meciul restant cu Leeds de acasă, scor 6-0, și s-a apropiat la numai trei puncte de liderul Manchester City.

„Cormoranii” nu au avut niciun fel de probleme în restanța cu Leeds, rezolvând meciul încă de la pauză.

Cutremur în DDB: „Nu mai candidez. Atât am putut. De bani întrebați-l pe Elias!”
DINAMO
Cutremur în DDB: „Nu mai candidez. Atât am putut. De bani întrebați-l pe Elias!”

Liverpool - Leeds, 6-0

Golgheterul lui Liverpool și al campionatului din Anglia, Mohamed Salah, a deschis repede scorul din penalty, în minutul 15. Un sfert de oră mai târziu, același Salah îl sevea perfect în careu pe Joel Matip, care majora diferența la 2-0.

Defensiva lui Leeds nu a fost lăsată să respire, iar în minutul 35, Liverpool a beneficiat de un nou penalty. Același Mo Salah și-a asumat responsabilitatea, ducând scorul la 3-0.

În a doua repriză, situația nu a diferit foarte mult, tot Liverpool fiind echipa care a controlat jocul. Sadio Mane, prin golurile marcate în minutele 80 și 90+1, respectiv Virgil van Dijk, prin golul din minutul 90+3, au stabilit scorul final.

Liverpool, la doar 3 puncte de Manchester City

Prin victoria obținută, formația lui Jurgen Klopp s-a apropiat la numai 3 puncte de rivalii la titlu, însă cele două echipe au și meciul direct de disputat.

+2 FOTO

Citește și:

Nu mai e cale de întoarcere » Moruțan și Cicâldău, pe făraș la Galatasaray: „Vor să renunțe la amândoi!”

Primul impact la nivel înalt în fotbal » Boicotul incredibil luat în calcul de englezi, din cauza conflictului Rusia - Ucraina

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  24 Februarie 2022, 10:59

Lupta era relansata de mult,Liverpool a tot avut un meci mai putin mult timp si acum au ajuns la zi....si daca nu pierdea City cu Spurs si erau 6 puncte tot era deschisa lupta la titlu...Liverpool arata cel mai bine,este favorita la UCL si are sanse mari sa castige campionatul,Salah este de neoprit,are 3 clase peste orice fotbalist din PL si este in primii 3 fotbalisti din lume...merita balonoul de aur cand a castigat UCL cu Liverpool...

fibra
fibra  •  24 Februarie 2022, 09:56

In ultimii 4 ani M.City a avut cadere chiar in perioada meciurilor eliminatorii din UCL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează