INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

UPDATE. Încă o lovitură pentru Barcelona » Pique are două ligamente afectate la genunchi. Cât va lipsi

Pique, stoperul catalan, accidentat în minutul 62 al meciului cu Atletico Madrid, scor 0-1, are leziuni la ligamentul încrucișat anterior și la ligamentul colateral medial. Între trei și cinci luni de pauză! +3   FOTO
Pique, stoperul catalan, accidentat în minutul 62 al meciului cu Atletico Madrid, scor 0-1, are leziuni la ligamentul încrucișat anterior și la ligamentul colateral medial. Între trei și cinci luni de pauză!

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 16:51 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 17:34

Pique, stoperul catalan, accidentat în minutul 62 al meciului cu Atletico Madrid, scor 0-1, are leziuni la ligamentul încrucișat anterior și la ligamentul colateral medial. Ar putea lipsi de pe gazon aproximativ o jumătate de an.

UPDATE, ora 17:20

Doctorul Ripoll, din cadrul clinicii „Ripoll y de Prado Sport”, a înaintat un alt termen de recuperare pentru Pique, într-un dialog cu publicația Marca: „Dacă ligamentul încrucișat anterior trebuie reconstruit, am putea vorbi despre o perioadă de repaus între șase și opt luni" .

Știrea inițială

Catalanii s-au speriat când l-au văzut pe Gerard Pique ieșind în lacrimi de pe teren. În minutul 62, Ángel Correa i-a căzut pe genunchi. Piciorul drept i s-a îndoit în lateral sub greutatea corpului adversarului și genunchiul a avut cel mai mult de suferit.

Rezonanța magnetică a evidențiat două leziuni: o ruptură parțială a ligamentului încrucișat anterior și o entorsă de gradul trei a ligamentului colateral medial. Va lipsi între trei și cinci luni, conform primelor estimări.

Nu doar Piqué s-a accidentat sâmbătă. Sergi Roberto a ajuns și el mai devreme la vestiar. Are o leziune la cvadriceps. 

Alți 4 jucători importanți mai sunt accidentați la Barcelona în acest moment: Umtiti, Araujo, Busquets și Fati.

Cele mai tari goluri marcate de Pique pentru Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică a ajuns pe locul 4 în Turcia! Mesaj pentru contestatari: „Mă criticau. Sunt singurul care joacă așa și uite ce am făcut!”

Telefoanele care au cucerit vedetele » Pe ce au cheltuit Neymar și Messi câte 5.000 de lire sterline: „Un produs incredibil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează