INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Luca Toni ameninţă: "Nu sînt sclavul banilor! Dacă nu e loc pentru mine la Bayern, plec!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2009 00:00

După ce Bayern şi-a asigurat serviciile atacanţilor Mario Gomez şi  Ivica Olici, atacantul italian Luca Toni se gîndeşte să părăsească Allianz Arena, nemulţumit de faptul că nu are certitudinea că va fi titular în noul sezon.

Conform Gazzetta dello Sport, Luca Toni, 32 de ani, s-ar afla pe punctul de a se despărţi de vicecampioana din Bundesliga, mai ales că antrenorul Louis van Gaal a declarat răspicat că în echipa pe care o va alcătui nimeni nu va exista nici un fel de diferenţă între titulari şi rezerve.

"Dacă nu mai e loc pentru mine la Bayern, nu am nici o problemă să revin în Serie A, chiar dacă asta înseamnă să renunţ la o parte din salariu. Sînt norocos, cîştig mulţi bani, dar nu voi fi sclavul propriilor mele venituri", a spus Toni, golgeterul bavarezilor în stagiunea precedentă cu 14 goluri înscrise în 25 de jocuri.

Luca Toni a fost cumpărat de Bayern în 2007 de la Fiorentina pentru 11 milioane de euro şi este, alături de Franck Ribery, cel mai bine plătit jucător din lotul nemţilor. De serviciile sale s-au arătat interesate pînă în prezent AC Milan şi Juventus, dar nici o mutare în Premier League nu este exclusă.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează