INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Probleme grave pentru un star al lui Bayern Munchen » Fotbalistul riscă să ajungă la închisoare

Lucas Hernandez
Foto: Imago
Lucas Hernandez Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 17:55 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 18:40

Lucas Hernandez (25 de ani), fundaș la Bayern Munchen, se confruntă cu probleme serioase, după ce a fost chemat în fața justiției pentru un caz de acum 4 ani.

Proaspăt câștigător al Ligii Națiunilor cu selecționata Franței, Lucas a fost chemat de tribunalul din Spania pentru a intra în arest maximul 10 zile, într-un penitenciar ales de el.

„Domnul Lucas Francois Bernard Hernandez este chemat să se prezinte la Tribunal pe 19 octombrie 2021, la ora 11:00, pentru a i se cere personal să intre voluntar cel mult 10 zile în arest. Centrul de detenție este la alegerea sa", spunea judecătoarea Aurora Arrebola del Valle, pe 14 septembrie.

În prezent, Lucas este condamnat la șase luni de închisoare.

De ce a fost condamnat Lucas Hernandez

Evenimentul s-a petrecut în 2017, pe vremea când fotbalistul juca pentru Atletico Madrid. Atunci, Lucas și soția sa, Amelia de la Osa Lorente, au fost implicați într-un scandal de violență domestică.

Cei doi au fost condamnați la 31 de zile în folosul comunității și ambii au primit un ordin de restricție. Li s-a interzis să se apropie unul de altul sau să comunice prin orice mijloace timp de 6 luni, notează cei de la AS.

Cei doi nu au respectat decizia judecătorească și au călătorit împreună în luna de miere, fiind surprinși pe aeroport la întoarcerea din vacanță. Lucas Hernandez a fost apoi arestat și pus la dispoziția Tribunalului Pentru Violența Împotriva Femeilor din Madrid, care l-a eliberat ulterior.

Iar nevasta sa, Amelia, a fost identificată, dar nu a fost reținută întrucât instanța încă nu o sesizase cu privire la ordinul de restricție.

Hernandez a fost condamnat la un an de închisoare de către Tribunalul din Madrid, dar avocații fundașului au cerut suspendarea sau înlocuirea pedepsei cu prestarea de muncă în folosul comunității.

Lucas Hernandez riscă închisoarea

În momentul acesta, francezul este condamnat din cauză că nu s-a supus ordinului judecătoresc inițial. Din nou, avocații săi au făcut apel, iar acesta va fi judecat la Curtea Provincială, care îl poate aproba sau respinge.

Cert este că Lucas Hernandez trebuie să se prezinte pe 19 octombrie la Madrid, unde să stea timp de aproximativ 10 zile în arest, așteptând verdictul final al cazului său. 

Dacă apelul său va fi admis, fotbalistul este liber să se alăture colegilor săi de la Bayern. În caz contrar, francezul va rămâne încarcerat și își va ispăși pedeapsa de 6 luni.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Vezi AICI primul gol marcat de Aguero la Barcelona: „Luuk de Jong ar fi ratat de acolo”

Tătărușanu, tot rezervă la AC Milan și după accidentarea lui Maignan? Transfer de ultimă oră pentru italieni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dudulici
dudulici  •  14 Octombrie 2021, 06:46

Circ murdar!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează