INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Cine e favorit să antreneze PSG din vară? Nu e Mourinho! Mbappe, asigurat cu un salariu colosal

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 20:18 / Actualizat joi, 25 mai 2023 20:54

Luis Enrique ar fi primul pe lista patronilor lui PSG pentru înlocuirea lui Christophe Galtier, potrivit Le Parisien, un jurnal apropiat de clubul roș-albastru.

La doar un an după ce a preluat-o pe Paris Saint-Germain, Christophe Galtier va părăsi Parc des Princes, deși are contract până pe 30 iunie 2024. Cucerirea titlului, 99% rezolvată, nu va schimba cu nimic strategia Qatar Sports Investments (QSI).

Marius Șumudică își anunță planul colosal în podcastul GSP: „Vin să iau titlul în Liga 1! Există doar un target în viața mea” » Pune o singură condiție
PROFU' DE SPORT
Marius Șumudică își anunță planul colosal în podcastul GSP: „Vin să iau titlul în Liga 1! Există doar un target în viața mea” » Pune o singură condiție

Kylian Mbappe va câștiga 90 de milioane de euro în sezonul viitor. Cu Luis Enrique antrenor?

Messi și, aproape sigur, Neymar vor pleca, noul proiect îl va avea în centru pe Kylian Mbappe (chiar dacă, foarte probabil, și el se va despărți în 2024 de clubul parizian), al cărui salariu va crește de la 72 la 90 de milioane de euro în noul sezon.

QSI vrea și un nou staff tehnic. Unul de forță. L'Equipe a vorbit de Jose Mourinho, dar Le Parisien, un jurnal foarte apropiat de gruparea roș-albastră, are o altă variantă. 

„Luis Enrique este favorit. El e primul pe listă pentru a deveni noul antrenor al lui PSG în sezonul viitor", a anunțat Le Parisien. Chiar dacă fostul selecționer al Spaniei, 53 de ani, câștigător al Ligii Campionilor cu Barcelona în 2015, e curtat și de alte cluburi importante, ca Napoli, Chelsea sau Tottenhjam,

După Luis Enrique, nume importante. Numărul 1, Mourinho. Zidane a refuzat din start

Președintele Nasser Al-Khelaifi, principalul reprezentant al emirului Qatarului, Tamim Al-Thani, l-a vrut inițial pe Zinedine Zidane, dar răspunsul ar fi fost negativ.

Pe listă sunt mai multe nume: Mourinho, posibil să pună capăt acordului cu AS Roma după finala Europa League cu Sevilla, Thiago Motta (fost jucător la PSG, acum pe banca Bolognei), Marcelo Gallardo, ex-PSG, liber de contract după opt ani ca antrenor la River Plate, Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) și Abel Ferreira (Palmeiras).

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Weekend EXPLOZIV! Ce prime vor încasa jucătorii și antrenorul dacă Borussia Dortmund câștigă titlul

După Cupa Italiei, Inter o provoacă pe City: „Mai vrem o cupă” » Atacă trofeul Ligii Campionilor cu doi specialiști în finale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  25 Mai 2023, 22:28

O rusine de antrenor acest Enrique...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Mai 2023, 21:15

Nu vine Mou la pierzatorii astia ...cand pleaca de la Roma se duce tot in Premier ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează