INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Luis Enrique se ia de fanii care-l contestă pe Andre Gomes: "Şi Laudrup, şi Koeman au fost fluieraţi în primul an"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 13:46

Tehnicianul Barcelonei, Luis Enrique, e deranjat de atitudinea fanilor în ceea ce-l priveşte pe Andre Gomes. Portughezul nu s-a integrat prea bine, iar fanii îl taxează la fiecare apariţie în tricoul blaugrana.

"În primul an la Barcelona, Laudrup a fost fluierat, Koeman a fost şi el contestat în primul an. Acum rămâne să vedem dacă Andre Gomes va trece peste presiunea pe care o pun fanii.

Şi Sandro sau Munir au fost fluieraţi de fani. E penibil să-ţi critici jucătorii, e cel mai rău lucru pe care-l poate face un suporter cu un jucător sau cu propria echipă"

Portughezul de 23 de ani a fost transferat de la Valencia în vara lui 2016 la formaţia catalană, Barcelona plătind 35 de milioane de euro pentru el, plus alte 20 în funcţie de bonusuri.

2021e anul în care expiră contractul lui Gomes cu Barça

  • Sandro Ramirez, 21 de ani, a fost vândut de Barcelona la Malaga, în 2016.
  • Munir El Haddadi, 21 de ani, a fost împrumutat de Barcelona la Valencia în 2016 pentru un sezon.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează