INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATACANȚI

Unul dintre marii atacanți brazilieni șterge pe jos cu Haaland: „Are 30 de ocazii și înscrie de 3 ori. Eu aș fi înscris între 10 și 20 de goluri”

Erling Haaland // foto: Imago Images
Erling Haaland // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 09:38 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 10:35

Fostul atacant brazilian Luis Fabiano (43 de ani), legitimat la Sevilla în vârful carierei, autor a peste 200 de goluri, susține că s-ar fi descurcat mult mai bine decât o face Erling Haaland în actuala echipă a celor de la Manchester City.

De când a semnat cu Manchester City, Erling Haaland a înscris pe bandă rulantă. Atacantul norvegian are 69 de goluri și 13 assist-uri în 71 de meciuri pentru „cetățeni”, a ieșit al doilea în clasamentul pentru Balonul de Aur 2023, dar nu impresionează pe toată lumea.

Scene violente la Brazilia - Argentina! Messi a scos echipa de pe teren: „NOI IEȘIM!” » Nebunie pe Maracana: fanii s-au bătut între ei, Emi Martinez a sărit la jandarmi!
BRAZILIA - ARGENTINA
Scene violente la Brazilia - Argentina! Messi a scos echipa de pe teren: „NOI IEȘIM!” » Nebunie pe Maracana: fanii s-au bătut între ei, Emi Martinez a sărit la jandarmi!

Fostul atacant brazilian Luis Fabiano, care a jucat cel mai mult pentru Sevilla și Sao Paulo, susține că ar fi înscris mult mai mult decât Haaland dacă ar fi jucat în actuala echipă a lui Manchester City.

Luis Fabiano: „I-aș fi bătut toate recordurile lui Erling Haaland”

„I-aș fi bătut toate recordurile lui Haaland. Cu acea echipă și ocaziile pe care și le creează, aș fi bătut toate recordurile lui. Are 30 de ocazii și înscrie 3 goluri. Dacă aș fi avut eu acele 30 de ocazii, aș fi înscris între 10 și 20 de goluri. Asta este diferența”, a afirmat Fabiano în podcast-ul „Benja Me Mucho”, citat de MARCA.

Afirmația fostului atacant l-a luat prin surprindere pe moderator, care i-a transmis că Haaland are hat-trick-uri în 3 meciuri consecutive pe teren propriu.

229 de goluriîn 489 de meciuri a înscris Luis Fabiano pentru echipele de club. La naționala Braziliei a înscris de 28 de ori în 45 de partide

Luis Fabiano a avut replica pregătită: „Da, mulțumită coechipierilor lui”.

VIDEO: Erling Haaland, „dublă” în spectaculosul Chelsea - Manchester City 4-4

Tot din fotbalul internațional:

De la ce a pornit scandalul dintre Messi și Rodrygo: „Lașilor”

Real, Bayern și Barcelona se luptă pentru vedeta lui Napoli + Afacerea va sări de 100 de milioane de euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
kakamaka
kakamaka  •  23 Noiembrie 2023, 08:27

I-au murit laudatorii! Nu stie ce sa mai zica. Pai Haaland marva si la Dortmund, nu? Iar inaintea lui la City au fost incercati destui atacanti (inclusiv Jesus) care, cu aceeasi coechipieri, au dat "fas" din greu!

Stelian66
Stelian66  •  22 Noiembrie 2023, 18:25

Macar Fabiano avea eleganta . Haaland e ca un tanc . In 2 ani e fix zero acest *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  22 Noiembrie 2023, 13:34

Haaland marca mult si la Dortmund unde nu avea coechipieri de talia celor de la City....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează