INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A intrat peste arbitri în vestiar! Managerul adversarei lui FCSB i-a insultat după anularea golului: „West Ham a fost jefuită!”

David Moyes, managerul lui West Ham, foto: Imago
David Moyes, managerul lui West Ham, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 14:43 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 15:04

David Moyes, managerul lui West Ham, viitoarea adversară a lui FCSB în Conference League, a pătruns în cabina „centralului” după meciul pierdut în fața lui Chelsea (1-2), insultându-l pentru anularea golului din final.

Într-o etapă cu multe erori, necorectate nici de VAR, managerii, jucătorii și analiștii au protestat împotriva arbitrilor și asistenților video din Premier League. 

David Moyes după Chelsea - West Ham 2-1: „Doamne, nimeni nu putea justifica asta!”

Mai ales David Moyes. Tehnicianul lui West Ham, viitorul adversar al lui FCSB în Conference, l-a criticat dur pe Andrew Madley. 

„Centralul” FIFA a acordat inițial golul de 2-2 la meciul cu Chelsea, de pe Stamford Bridge, apoi a revăzut faza la recomandarea VAR, anulând reușita lui Cornet, pentru că, în încercarea de a sări peste portarul Mendy, Bowen l-a șters pe acesta cu piciorul pe abdomen. 

Mai mult. După ce i-a reproșat pe un ton dur decizia lui Madley, pe teren, Moyes a intrat furibund în vestiarul arbitrilor, insultându-l pe „central”, a dezvăluit Mail on Sunday. „Nu voiam o explicație, pentru că n-aveau ce să-mi zică. Doamne, nimeni nu putea justifica asta!”. 

Gabriel Agbonlahor: „West Ham a fost jefuită”

Managerul l-a acuzat și pe Mendy de simulare. „Goalkeeperul a scăpat mingea din mâini, nu o mai putea recupera și a reacționat de parcă ar fi avut o accidentare la umăr”, a declarat Moyes, mai nervos pe arbitri: „Sunt uluit că VAR l-a trimis pe Madley să urmărească reluările pe monitor. Dar și eu le-am văzut, imediat, la marginea terenului. Am fost convins că oricum nu va anula golul. O hotărâre incredibil de rea”. 

Soția arbitrului din finala de Mondial pozează sexy pentru bani
ARBITRU
Soția arbitrului din finala de Mondial pozează sexy pentru bani

Concluzia lui: „Nu au nicio scuză că au anulat golul. Niciuna! Din păcate, acesta este nivelul elitei arbitrilor noștri. Mi-am pierdut și încrederea în oamenii de la VAR”. 

Foști fotbaliști englezi, actuali analiști la televiziune, l-au atacat și ei pe Madley. „Șocant”, a comentat Michael Owen, în timp ce Gabriel Agbonlahor a tunat: „West Ham a fost jefuită”.

Aceasta a fost una dintre cele mai proaste decizii pe care le-am văzut de când avem VAR în fotbal. Rușinos!

- Declan Rice, căpitan West Ham

Citește și: 

„Valentin Mihăilă a fost devastator. Cel mai bun de la Parma” » Ce a făcut Drăgușin într-un Genoa - Parma nebun

Mircea Lucescu știe cauza căderii lui Dinamo Kiev: „Jucătorii au altă prioritate" + Ce acuză: „Nu e ca în fotbalul european”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maradona79
maradona79  •  04 Septembrie 2022, 15:31

Traieste in prezent, David! Pregateste ca la carte meciul cu fewcsebe si da-le ciumetilor un 7-0 scurt.

stelu
stelu  •  04 Septembrie 2022, 15:03

managerul adversarei fcsb? fcsb are un singur adversar? care e ala? bunul simt? dinamo? cfr cluj?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează