INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester City începe ofensiva pe piața transferurilor! Ofertă uriașă pentru atacantul Harry Kane + răspunsul lui Tottenham

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 17:51 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 17:54

Harry Kane (27 de ani) poate fi protagonistul transferului verii în fotbalul mondial. 

Atacantul englez este decis să părăsească formația londoneză pentru a juca în UEFA Champions League și a se bate pentru trofee. Manchester City este prima echipă care a anunțat oficial că este interesată de serviciile internaționalului englez.

City, ofertă uriașă pentru Harry Kane, starul lui Spurs

Potrivit The Guardian, echipa lui Pep Guardiola a înaintat o primă ofertă pentru Kane, 100 de milioane de lire sterline. Totodată, cetățenii sunt dispuși să îi ofere lui Tottenham și un jucător la schimb în caz că suma oferită nu îi mulțumește pe londonezi.

Jucătorii de care Pep Guardiola s-ar putea despărți pentru a-i face loc lui Kane sunt Sterling, Aymeric Laporte și Gabriel Jesus.

Răspuns categoric al londonezilor

Tottenham a refuzat din start propunerea campioanei Angliei, patronul Daniel Levy fiind determinat să-l convingă pe Harry să continue cu clubul cu care mai are contract pentru următoarele 3 sezoane.

Manchester City nu se dă bătută însă, cetățenii considerându-l pe Kane principalul obiectiv al verii, Guardiola dorindu-l enorm pe englez pe Etihad.

Kane se află în acest moment în cantonamentul naționalei Angliei, cu care se pregătește de ultimul meci din grupa D, partida împotriva Cehiei. În primele două meciuri de la EURO2020 atacantul englez a dezamăgit, acesta având prestații șterse.

33de goluri și 17 pase de gol în toate competițiile are Harry Kane pentru Tottenham în sezonul recent încheiat

120de milioane de euro este cota lui Kane, potrivit transfermarkt

(Articol de Andrei Petrescu)

Pierdere grea pentru Franța! S-a „rupt” și nu mai joacă deloc la EURO 2020

Cristiano Ronaldo, pus la zid de un nume mare din istoria lui Bayern Munchen: „Așa, pare un măscărici!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează