INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FA CUP

Manchester City va asigura transportul fanilor la semifinala FA Cup de pe Wembley » Fanii rivalei Liverpool au cerul relocarea partidei. Care este motivul

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 14:24 / Actualizat joi, 24 martie 2022 15:33

Manchester City a anunțat că va plăti 35.000 de mii de lire sterline pentru transportul fanilor la Londra, pentru semifinala FA Cup cu Liverpool de pe Wembley. Fanii lui Liverpool au cerut zilele trecute chiar ca meciul să fie relocat. Toate acestea deoarece meciul este programat sâmbătă, 16 aprilie, înaintea Paștelui, iar trenurile vor circula la capacitate redusă în acel weekend.

Fanii celor două echipe au fost indignați după ce Federația Engleză a decis programarea partidei pe 16 aprilie, întrucât variantele pentru a călători la Londra din cele două orașe sunt limitate la data respectivă. Vor circula doar o parte din trenuri, deoarece englezii sărbătoresc Paștele ziua următoare.

Fanii „cetățenilor” vor avea transportul asigurat de către club, informează The Sun. Ieri, suporterii lui Liverpool au cerut ca partida să fie relocată la Manchester, chiar pe stadionul marii rivale Manchester United, Old Trafford.

Edi Iordănescu cere disciplină absolută la națională: „Nu e nimeni punct fix. Trebuie să livrezi”. Toate declarațiile
ROMÂNIA - GRECIA
Edi Iordănescu cere disciplină absolută la națională: „Nu e nimeni punct fix. Trebuie să livrezi”. Toate declarațiile

Manchester City asigură transportul fanilor la semifinala FA Cup

Reprezentanții căilor ferate au transmis că situația era cunoscută de mai bine de șase luni, însă acest lucru nu a influențat decizia Federației Engleze de a programa partida pe 16 aprilie. La acea dată nu va circula niciun tren direct Manchester-Londra.

Campioana Angliei a decis să vină în ajutorul fanilor și să pună la dispoziție, pentru început, 50 de autocare pentru cei ce doresc să-și susțină favoriții din tribune. Conform sursei citate, clubul Manchester City va plăti un total 35.000 de mii de lire sterline.

Fanii lui Liverpool au cerut relocarea partidei pe Old Trafford

Suporterii „cormoranilor” întâmpină la rândul lor probleme. La întoarcere, ultimul tren spre Liverpool pleacă din Londra în timpul meciului. Astfel, reprezentanții acestora au cerut relocarea partidei și au oferit drept alternativă stadionul marii rivale Manchester United, Old Trafford, informează Daily Mail.

„Într-o situație ideală, ne-am dori să vedem partida pe Old Trafford. Este ușor accesibil pentru ambele grupuri de fani, călătoriile cu trenul sunt disponibile și călătoriile cu autocarul sunt mai ieftine”, a declarat Joe Blott, un lider al suporterilor lui Liverpool.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Miliardarii de la Newcastle vor un star de la Manchester United » Francezul poate semna în orice moment

Vedeta lui Mourinho costă o AVERE » Suma cu care AS Roma vrea să sperie „greii” din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează