INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United este pregătită să plătească 45 de milioane de euro pentru campion european la U21

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 22 decembrie 2016 11:27

Manchester United doreşte să-l achiziţioneze în această iarnă pe Victor Lindelof de la Benfica Lisabona în schimbul a 45 de milioane de euro.

Lindelof, 22 de ani, i-a atras atenţia lui Jose Mourinho în actualul sezon de UEFA Champions League şi ar putea deveni cel mai scump fundaş achiziţionat vreodată de gruparea de pe Old Trafford. "Diavolii roşii" vor să ofere 45 de milioane de euro, cu 13 mai mult faţă de suma pe care au plătit-o în 2002 lui Leeds United pentru Rio Ferdinand.

Jorge Mendes, agentul jucătorului, şi Luis Filipe Vieira, preşedintele "lusitanilor", au zburat în Anglia şi au ajuns la o înţelege pentru transferul puştiului suedez, conform presei din Scandinavia.

Lindelof a câştigat două titluri în Portugalia cu Benfica şi ar putea face marele pas spre Premier League cu un CV la care putem adăuga şi un titlu de campion european la Under-21 cu naţionala suedeză.

Fundaşul de 1,87 m se pliază perfect pentru jocul din Premier League şi l-ar putea înlocui cu succes pe accidentatul Eric Bailly, cel mai bun fundaş din mandatul lui Mourinho.

Deşi fizicul nu-l recomandă, Lindelof este un tip extrem de calm şi face faţă cu brio presiunii din momentele cheie ale jocului fiind poreclit "Iceman".

Mutarea este favorizată şi de prezenţa lui Zlaran Ibrahimovici la formaţia din Manchester. Starul suedez l-ar putea ajuta pe compatriotul său pentru a se adapta mai uşor la jocul şi viaţa din Anglia.

sursa: goal.com

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează