INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United se află în discuții pentru o posibilă despărțire de Fellaini

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 16:43

Marouane Fellaini, 31 de ani, poate ajunge la Shandong Luneng, locul 3 in prima ligă chineză.

Conform jurnaliștilor de la goal.com, oficialii lui Manchester United au confirmat discuțiile cu Shandong Luneng pentru un potențial transfer al lui Fellaini.

Mijlocașul belgian a fost un jucător esențial pentru "diavolii roșii" în cei cinci ani și jumătate petrecuți pe Old Trafford. Însă, în această săptămână, Fellaini a fost subiecutul mai multor discuții cu privire la o posibilă plecare de pe "Teatrul Viselor".

Internaționalul belgian, în vârstă de 31 de ani, era titular pe vremea lui Mourinho. Însă, de la venirea lui Solskjaer la echipă, Fellaini a avut doar două apariții, din postura de rezervă, în opt partide.

Marouane Fellaini, semifinalist cu naționala Belgiei la Campionatul Mondial din 2018, a fost transferat de Manchester United de la Everton în anul 2013 pentru suma de 27,5 milioane de lire sterline. Însă, acesta nu a reușit să își facă prea mulți fani la echipa engleză, având în vedere că venirea acestuia pe Old Trafford a coincis cu o scădere drastică a formei lui United, odată cu plecarea lui Sir Alex Ferguson de la echipă.

(de Cosmin Olteanu)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează