INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA 20

Marco Asensio, star și la FIFA 20! Vedeta lui Real Madrid a câștigat turneul din Spania

Marco Asensio // FOTO: Guliver/GettyImages
Marco Asensio // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 16:50

Marco Asensio, 24 de ani, mijlocașul spaniol al lui Real Madrid, se adaptează rapid perioadei de izolare în casă impusă după pandemia de coronavirus şi şi-a dovedit talentul la FIFA 20.

Jucătorul spaniol a ieşit campion cu Real Madrid în Torneo FIFA #LaLigaSantanderChallenge Ibai Llanos, o competiţie cu alţi gameri promovată de Marca şi la care fiecare club a avut un reprezentant: „Dar toţi participanţii se pot considera învingători şi sunt invitaţi să facă donaţii în lupta cu coronavirusul. S-au adunat 142.000 de euro”.

Asensio s-a impus în finală contra lui Leganés, condusă de Aitor Ruibal (4-2), după ce a trecut în semifinală de Alavés-ul lui Lucas Pérez. Golurile au fost reuşite de Hazard, Modric şi... Asensio, cu o „dublă"! Marco s-a pus căpitan şi a jucat într-un trident ofensiv alături de Hazard şi Bale. De altfel, Realul său era printre favoriţi la trofeu: i-a dat cinci goluri lui Villarreal în „optimi" şi şapte Eibarului pregătit de Edu Expósito în sferturi.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Vedete din Premier League, inconștiență totală! Două nopți de dezmăț în Londra: „A fost o beție sălbatică”

Colaps pentru cluburile europene? Un președinte descrie totul în detaliu: „Un meteorit s-a abătut asupra noastră”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează