INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Marco Reus a acceptat o diminuare drastică a salariului » Condițiile noului angajament semnat cu Borussia Dortmund

Marco Reus Foto: Imago
Marco Reus Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 11:52 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 13:06

Marco Reus și Borussia Dortmund au ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului cu un sezon, până-n 2024. Însă cel mai bine plătit jucător al galben-negrilor va trebui să accepte o reducere de la 12 milioane de euro anual la numai 7, și astea cu tot cu prime și bonusuri.

Internaționalul german Marco Reus iese din Top 5 al celor mai bine plătiți jucători de la Borussia Dortmund. Căpitanul galben-negrilor, 33 de ani, și conducerea clubului tocmai au ajuns la un acord pentru prelungirea contactului scadent în 2023 cu un sezon, până-n 2024. Însă el va trebui să accepte o diminuare dramatică a salariului.

„BOMBĂ” în La Liga: până la Messi, Barcelona repatriază alt nume mare
FC BARCELONA
„BOMBĂ” în La Liga: până la Messi, Barcelona repatriază alt nume mare

Dacă, în prezent, Reus câștigă 12 milioane de euro pe sezon și este cel mai bine remunerat jucător din lot, la intrarea în vigoare a noului acord va rămâne cu doar 7 milioane. Și astea nu reprezintă o sumă fixă, ci include prime și bonusuri de obiectiv! Altfel spus, dacă echipa nu-și atinge target-urile, câștigul va fi și mai mic.

Reus a pierdut la masa negocierilor și din cauza evoluțiilor sub așteptări din ultima vreme. Din informațiile tabloidului Bild, i s-a reproșat că mai ales în meciurile importante, respectiv derby-ul cu Bayern (2-4), eliminarea din "optimile" Ligii, în fața lui Chelsea (0: 2) sau dezastrul din Cupă, cu RB Leipzig (0: 2), el n-a reușit să fie liderul care să tragă echipa după el.

24de apariții are Reus în acest sezon în tricoul Borussiei. Bilanț: 8 goluri, 7 pase decisive

CITEȘTE ȘI: 

Istvan Kovacs a fost delegat în sferturile Champions League » Ce supermeci a primit

Continuă scandalul uriaș după ce arbitrul l-a lovit cu cotul pe Robertson. Presiune mare să fie suspendat tot restul sezonului!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează