INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Marco Van Basten, declarații de impact despre tensiunile de la Barcelona: „Messi și Griezmann joacă precum niște brutari!”

Lionel Messi în Atletico Madrid - Barcelona 1-0. foto: Imago Images +38   FOTO
Lionel Messi în Atletico Madrid - Barcelona 1-0. foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 09:35 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 11:51

Legendarul Marco Van Basten (56 de ani), jucător reprezentativ pentru Ajax sau AC Milan, a analizat ultimele evenimente de la Barcelona, precum și forma slabă arătată de Lionel Messi și Antoine Griezmann.

Declarațiile lui Marco Van Basten au venit imediat după înfrângerea suferită de catalni în fața lui Atletico Madrid, scor 0-1. Olandezul a făcut o analiză lucidă asupra randamentului dezamăgitor al lui Messi și Griezmann.

„Pur și simplu, joacă rău în acest moment. Messi și Antoine Griezmann joacă precum niște brutari! Sunt și deranjați de faptul că nu există public în tribune”, a spus Van Basten, potrivit AS.

Van Basten: „Messi nu e fericit cu ceea ce se întâmplă la Barcelona”

Olandezul a continuat: „Messi nu e fericit cu ceea ce se întâmplă la Barcelona, în interiorul clubului și în împrejurimi. Mai e și acea problemă cu Griezmann. S-au acumulat mai multe lucruri și nu vedem acum persoana (n.r - jucătorul) pe care obișnuiam să-l cunoaștem”.

De unde a pornit scandalul de la Barcelona

Recent, Messi a avut o răbufnire când a fost întrebat despre declarațiile unchiului lui Griezmann, cel care l-a acuzat pe Messi de randamentul scăzut al francezului: „M-am săturat să fiu mereu cauza a tot ceea ce se întâmplă rău în club”.

Eram convins că Antoine va avea nevoie de timp să se adapteze. Dar nu credeam că va fi nevoie de un an. Deși, cu Messi acolo, știu ce se întâmplă. Nu este ușor. Sunt lucruri pe care nu le pot spune, însă ceea ce pot dezvălui este că jucătorii nu muncesc suficient de mult. Ședințele de antrenament sunt făcute astfel încât să deservească anumiți jucători. Antoine trebuie să muncească, chiar dacă alții nu au nevoie să facă multe pentru a se simți bine. El este opusul: chiar are nevoie să muncească pentru a fi în cea mai bună formă
Emmanuel Lopes, unchiul lui Griezmann

Antoine a ajuns la un club cu probleme grave, unde Messi controlează totul. E și împărat, și rege în același timp Atitudinea sa a fost deplorabilă de la început și l-a făcut să simtă asta. A instituit regimul terorii. Fie ești cu el, fie ești împotriva lui
Eric Olhats, fostul agent al lui Antoine Griezmann

FOTO Imagini de colecție din istoria Barcelonei:

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

VIDEO Debutul lui Lionel Messi la Barcelona

Citește și alte știri despre Barcelona:

DINAMO KIEV - BARCELONA 0-4. Presa din Spania a aflat dialogul purtat de Mircea Lucescu cu Ronald Koeman: „E o nebunie!”

BARCELONA. Ofertă uluitoare primită de Messi: contract pe 10 ani! » Când se decide totul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează