INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CETĂȚENIE

update Marele „trădător” al Ucrainei ar fi încercat să obțină cetățenie română! Ce s-a întâmplat

Anatoliy Tymoschuk (44 de ani), considerat agent FSB, ar fi încercat să obțină cetățenia română. Presa din Ucraina, țara natală, scrie că ar fi folosit documente false.
Anatoliy Tymoschuk (44 de ani), considerat agent FSB, ar fi încercat să obțină cetățenia română. Presa din Ucraina, țara natală, scrie că ar fi folosit documente false.

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 18:25 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 17:28

Anatoliy Tymoschuk (44 de ani), considerat agent FSB, ar fi încercat să obțină cetățenia română. Presa din Ucraina, țara natală, scrie că ar fi folosit documente false.

Anatoliy Tymoschuk a fost o legendă a fotbalului ucrainean. Fost căpitan al naționalei, jucătorul cu cele mai multe selecții, 144 (4 goluri), acesta și-a abandonat țara. De când a început războiul, pe 24 februarie 2022, nu a dat niciun mesaj de compasiune pentru compatrioții uciși de armata rusă.

Haz de necaz! Avalanșă de meme cu prăbușirea Borussiei Dortmund în decisivul de titlu!
BUNDESLIGA
Haz de necaz! Avalanșă de meme cu prăbușirea Borussiei Dortmund în decisivul de titlu!

Anatoliy Tymoschuk vrea cetățenia română

Tymoschuk s-a stabilit în Rusia, iar fostul lui impresar dezvăluia că ar fi agent al serviciilor secrete de la Kremlin. 

Interzis în țara natală și având conturile blocate, Anatoliy ar fi încercat o manevră birocratică și ar fi depus documentele pentru a obține cetățenia română, informează TSN.ua.

Tymoschuk ar fi încercat să demonstreze că una dintre bunicile lui s-ar fi născut în 1929, în Bucovina, pe teritoriul României.

Presa din Ucraina: „Tymoschuk a depus documente false”

Publicația ucraineană care a dezvăluit cazul notează: „Cel mai rușinos lucru în toată această poveste este că Tymoschuk a depus niște documente false”.

Fostul fotbalist este contrazis chiar de fosta lui soție, Nadezhda Tymoshchuk: „Nu are nicio rudă în Bucovina. Întreaga lui familie provine din regiunea Volyn, bunicul lui era miner acolo”.

Gazeta Sporturilor a contactat sâmbătă după-amiază Autoritatea Națională pentru Cetățenie

UPDATE 31.05.2023, ora 17:00 // Răspunsul de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie a fost primit azi:

Marele „trădător” al Ucrainei ar fi încercat să obțină cetățenie română! Ce s-a întâmplat

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV David Popovici după ce a trecut de Bacalaureat cu media de 8,65: „Sunt foarte mulțumit de rezultat și mai ales ușurat!”

Declarațiile bielorusei Sabalenka au creat controverse: „Și conaționalii o urăsc. E prea ocupată cu iubitul ei, fan Putin, ca să-i pese și de altcineva?!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  29 Mai 2023, 20:09
Postat de DoarDiviziaB pe 28 Mai 2023, 06:44

Se numește dizidenta. Pe logica ta militarii naziști nu aveau de fapt nici o vina. Poate nici generalii pentru ca urmau ordinul lui Hitler.

Ce am scris eu n-are nici o legatura cu nemtii care nu i s-au opus lui Hitler sau cu dizidenta in general. Daca ai gandi mai mult de 5 secunde n-ai mai scrie ineptiile astea. DACA Timoshenko e rus din Ucraina (repet e un mare daca, pur si simplu NU STIM) in mod clar ii stau in gat o gramada de chestii care s-au intamplat din 2014 incoace. Retine ca o gramada de rusi din Donbas (nu agenti FSB, nu extremisti samd) au luptat cu arma in mana CONTRA Ucrainei atunci, in 2014, pentru secesiune, asta spune multe cu privire la starea de spirit a populatiei de acolo. Nici ucrainienii nu s-au apucat sa construiasca o Ucraina multietnica si europeana, a se vedea legea aia absolut abominabila a minoritatilor pe care au promulgat-o DUPA INCEPEREA INVAZIEI. Pai daca iti doreai ca etnicii rusi sa nu mai suspine dupa URSS parca trebuia sa procedezi cu totul altfel, nu? Si pe omul asta il fac "marele tradator" cu toate ca nu e pe front de partea rusilor, nici n-am auzit sa faca propaganda in favoarea invaziei, pur si simplu isi vede de viata lui pe-acolo...

balderis
balderis  •  29 Mai 2023, 07:57
Postat de DoarDiviziaB pe 28 Mai 2023, 17:41

Ce legătură are una cu alta doar tu înțelegi. Cred totuși că atât poți.

Vreau să spun, că numai un bolshevic ca tine, putea să țină cu rușii ! Legătura cu fîcîsîbîul , este subînțeleasă și categorică, eu nevăzînd fcsbist care să nu țină cu rușii ! Doar ei v-au inventat !

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  28 Mai 2023, 17:43
Postat de Crimpus78 pe 27 Mai 2023, 21:22

Ai numărat tu victimele de la Mariupol ? Poate sunt 100 000 sau 500 000 . De ce nu poate 1 miliion. Continuă să te uiți la știri că să fi un om informat.

Bine că ai tu habar. Un om daca murea din cauza invaziei ruse ai tot era prea mult. Poate ești susținător de putleristi

Vezi toate comentariile (15)
Comentează