INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

NEWS ALERT Marius Șumudică s-a întors în țară și contrazice anunțul turcilor: „Iar m-ați demis?! N-am pomenit așa ceva!”

Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep
Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 13:50 / Actualizat marti, 05 martie 2024 17:23

Marius Șumudică (52 de ani) a ajuns la capăt de drum și, potrivit Gaziantep Doğuş Gazetesi, își va anunța astăzi demisia. ”Starea mea de sănătate s-a deteriorat. Nu mai pot, m-am îmbolnăvit aici! Nu suntem o echipă rea, dar există jucători care nu mă vor și nu joacă”.

UPDATE 16:30: Marius Șumudică a revenit la București și a dezmințit anunțul din presa turcă cum că și-ar da demisia. „Nu zic, se poate întâmpla orice, dar eu nu am anunțat că plec de la Gaziantep, nici nu am apucat să discut cu conducerea. Acum am aterizat. Nu știu de unde apar astfel de declarații de la mine, când eu nu am vorbit despre așa ceva. Mi se pare aiurea să apară astfel de informații și eu să stau să dezmint, zău!”, a declarat antrenorul lui Gaziantep pentru Digi Sport.

Eșecul de luni, 0-1 cu Antalyaspor în deplasare, a făcut ca tensiunea la Gaziantep să revină iar la cote înalte. Echipa, aflată pe antepenultimul loc în Superlig și amenințată tot mai serios cu retrogradarea, și antrenorul Marius Șumudică trebuiau să se întoarcă acasă după meci, dar nu au mai găsit avion și au plecat abia azi, urmând să aterizeze la ora 14:20.

Știrea inițială

„Gaziantep Doğuş Gazetesi" a aflat detalii din culise și a dezvăluit astăzi că ruptura dintre tehnicianul român și echipă este iremediabilă. Deși românii din lot, Niță, Maxim, Drăguș și Sorescu, l-au salvat de la concediere lunea trecută, după o ședință furtunoasă a Consiliului de Administrație al clubului (se votase 7-6 pentru demiterea lui), acum demisia e chiar dorința sa!

Marius Șumudică, încă un eșec: „N-am noroc nici măcar de ziua mea” » Urmează demiterea?
TURCIA
Marius Șumudică, încă un eșec: „N-am noroc nici măcar de ziua mea” » Urmează demiterea?

Marius Șumudică: „Există bisericuțe în vestiar"

„Mâine îmi voi face bagajele și voi pleca. Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor și nu joacă. Există bisericuțe în vestiar. Trebuie să schimb echipa pe care o am", ar fi spus furios Marius Șumudică, declarațiile fiind publicate online de sursa menționată.

1singură victorie (3-1 cu Istanbulspor în deplasare) are Gaziantep în ultimele 11 etape din Super Lig, perioadă în care Șumudică a obținut doar 9 puncte. În total, în al doilea său mandat, antrenorul român a înregistrat cu Gaziantep 7 succese, 7 egaluri și 10 eșecuri.

„Se desparte Șumudică de Gaziantep? Moralul echipei este la pământ și Gaziantep este o candidată serioasă la retrogradare. Se așteaptă din nou o desfășurare imprevizibilă a evenimentelor, după ce lotul și tehnicianul român vor ajunge la Gaziantep. Toți ochii sunt ațintiți pe Șumudică", a explicat Gaziantep Doğuş Gazetesi, publicația care a furnizat în exclusivitate ultimele noutăți.

„Avem un președinte și un management foarte buni. Ei fac tot ceea ce ne dorim. Această situație ingrată în care ne aflăm nu ne convine nici nouă, nici comunității. Trebuie să ieșim din zona retrogradării, dându-ne toți mâna.

Nu am noroc nici măcar de ziua mea. Înaintea meciului, cei de la Antalyaspor au fost furioși pe arbitri și pe cei de la federație. Putem spune că arbitrii tolerează pe oricine face tam-tam în legătură cu arbitrii. Rezultatul este clar”
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Știre în curs de actualizare...

18,din 20 de locuri, e poziția retrogradabilă pe care se află Gaziantep-ul lui Șumudică după 28 de etape. Este doar la un punct de linia de salvare, acolo unde sunt Hatay și Karagumruk

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

„King” Șumi de ziua lui: de la marele cutremur din 1977 la dedicațiile de azi, africani și o brățară de aur cadou
INTERNAȚIONAL
„King” Șumi de ziua lui: de la marele cutremur din 1977 la dedicațiile de azi, africani și o brățară de aur cadou
S-a împăcat și cu fanii! Ce surpriză i-au făcut lui Șumudică liderii ultrașilor lui Gaziantep
TURCIA
S-a împăcat și cu fanii! Ce surpriză i-au făcut lui Șumudică liderii ultrașilor lui Gaziantep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Cripure
Cripure  •  06 Martie 2024, 22:51
Postat de unurtr pe 05 Martie 2024, 14:07

Vino la FC Rapid 1923! Aici ai lot, ești iubit de rapidiștii adevărați cei care au fost mereu lângă echipă și au multe deplasări, iar tu, Șumudică, ești singurul care poate aduce titlul! Bergodi este depășit și i s-a văzut limita!

Deocamdata Bergodi e in obiectiv (locurile 1-3) . Sumudica insa a cam dat chix in Turcia (nu stiu daca doar din vina lui). Vara trecuta la suparare ca nu a fost numit la Rapid, a declarat ca in 2024 va iesi campion cu alta echipa.... Daca e asa de valoros sa urmeze exemplul lui Rednic care nu se fereste sa antreneze si echipe mici.

max9
max9  •  05 Martie 2024, 20:53

Totu ca totul, dar cand ii vad burta aia si cum se stramba din gura.. nu sint semnale ale unui om ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jonradu
jonradu  •  05 Martie 2024, 20:24

Aferim cetàtenie ! Halal bre asa antrenor. Poate sà-i danseze di buric lui Erdogan ,cà poate ai face un gheseft si il pune yenicer la palat,cà oricum nu cred cà il vrea ca si clown

Vezi toate comentariile (18)
Comentează