INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, încă un eșec: „N-am noroc nici măcar de ziua mea” » Urmează demiterea?

foto: telegraf.net
foto: telegraf.net

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 21:07 / Actualizat luni, 04 martie 2024 22:25

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică (53 de ani), a pierdut meciul din deplasare cu Antalyaspor, scor 0-1, în etapa 28 din campionatul Turciei. Eșecul vine chiar în ziua în care tehnicianul român împlinește 53 de ani.

Cu Florin Niță (36 de ani), Alexandru Maxim (33 de ani) și Denis Drăguș (24 de ani) titulari, Gaziantep a cedat pe terenul lui Antalyspor și are o situație din ce în ce mai grea în campionatul Turciei. Deian Sorescu (26 de ani) a intrat pe teren în minutul 64.

Italiano vero » Cum arăta Nicolo Napoli în urmă cu 20 de ani, la primul mandat la Craiova. Imagini antologice din arhiva GSP
FCU CRAIOVA
Italiano vero » Cum arăta Nicolo Napoli în urmă cu 20 de ani, la primul mandat la Craiova. Imagini antologice din arhiva GSP

Marius Șumudică și Gaziantep, la retrogradare în Turcia

Antalyaspor a dominat partida de la un capăt la altul. Sam Larsson (30 de ani) a deschis scorul în minutul 40, iar gazdele au intrat în avantaj la pauză.

Șumudică l-a trimis pe teren cu 30 de minute înainte de final pe Deian Sorescu, însă jucătorii români nu au putut să-l ajute să evite înfrângerea. Restul românilor din echipă au rămas pe teren până la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Gaziantep rămâne pe locul 18, direct retrogradabil, cu 28 de puncte după 28 de etape. De cealaltă parte, Antalyaspor a urcat pe 10, cu 35 de puncte.

„N-am noroc nici măcar de ziua mea. Înaintea meciului, cei de la Antalyaspor au fost furioși pe arbitri și pe cei de la federație. Putem spune că arbitrii tolerează pe oricine face tam-tam în legătură cu arbitrii. Rezultatul este clar”, a declarat după joc Șumudică.

Pentru Gaziantep urmează duelul de pe teren propriu cu Besiktas, locul 4 din campionatul Turciei, pe 11 martie.

Marius Șumudică, „salvat” de la demitere în urmă cu câteva zile » Turcii s-ar putea răzgândi

Maxim, Niță și căpitanul Papy Djilobodji au mers în urmă cu câteva zile la președintele clubului și i-au cerut să-l păstreze pe Marius Șumudică. Potrivit presei turcești, cei trei experimentați jucători ai lui Gaziantep au promis că vor câștiga meciul următor, cu Antalya, și vor scoate echipa din zona retrogradării!

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar postul lui Marius Șumudică ar putea fi din nou în pericol.

Marius Șumudică era ca și dat afară de la Gaziantep după eșecul cu Basaksehir. Pentru a doua oară! După ce membrii Consiliului de Administrație al clubului turc au votat cu 7-6 pentru a-l demite pe antrenorul român, chemat urgent să semneze rezilierea contractului, după cum a anunțat ziarul local Gazispor, s-a produs răsturnarea de situație.

Șumudică și asistentul său Șener Gençtürk au mers la președintele Memik Yılmaz și, după trei ore de discuții intense, s-a ajuns la decizia de a nu-i mai da afară și de a merge mai departe cu tehnicianul român! În schimb, această răzgândire i-a provocat demisia vicepreședintelui lui Gaziantep, Güney Dağdeviren, care a justificat că „Nu vreau să fiu parte din această «maladie»!".

Acum, situația s-ar putea schimba din nou, iar tehnicianul român ar putea fi îndepărtat după încă un eșec în campionat.

Marius Șumudică, aniversat azi în cantonamentul lui Gaziantep

Astăzi, în ziua meciului important din Antalya, tehnicianul a fost impresionat de o surpriză savuroasă din partea ivorianului Max Gradel, elevul său.

Un videoclip hazliu cu câțiva africani ce i-au urat românului la aniversare. „La mulți ani celui mai bun antrenor din lume!", a fost mesajul pentru tehnician.

Unul dintre „actori” chiar a sărutat fotografia cu chipul lui Șumudică! Africanii i-au dedicat românului una dintre melodiile sale preferate, „Stau ca vulturul pe stâncă”, a manelistului Sorinel Puștiu. Melodie care a mai fost pusă la megafoanele stadionului lui Gaziantep după diverse victorii ale românului.

La prânz, antrenorul a fost sărbătorit în cantonamentul echipei din Antalya, înaintea meciului pierdut cu Antalyaspor. Întreaga echipă l-a celebrat pe tehnician, iar baskan-ul clubului i-a oferit cadou o brățară de aur cu inscripția ”King” pe o plăcuță. GSP.ro are imagini de la momentul aniversar.

Marius Șumudică, încă un eșec: „N-am noroc nici măcar de ziua mea” » Urmează demiterea?
Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

„Ne-am săturat să vă mai așteptăm!” » Prima lopată pentru stadionul din bani proprii: costă 23 de milioane de euro!
STADION
„Ne-am săturat să vă mai așteptăm!” » Prima lopată pentru stadionul din bani proprii: costă 23 de milioane de euro!
MM Stoica contrează un antrenor din Superliga: „Nu se mai poate! Să nu mai fie mirat”
FCSB
MM Stoica contrează un antrenor din Superliga: „Nu se mai poate! Să nu mai fie mirat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
babinu
babinu  •  04 Martie 2024, 23:32

Asa e cand iti flutura vantul printre urechi si te bazezi pe noroc.

etelezoli
etelezoli  •  04 Martie 2024, 23:24

Stau si ma mir cum pot pune botul unele cluburi, printre ele si acest Gaziantep, probabil doar o adunatura de farisei, caci altfel nu-mi explic. Adica sa stai si sa asculti tot circul lui Sumudica, sa-i faci pe plac de parca a facut ceva pentru clubul ala sau pentru oricare altul (de la Astra incoace). Privesc cum stau toti fariseii la o masa, Sumudica si sefii clubului, separat de jucatori, doar n-ar sta antrenorul cu jucatorii !!? intra tortul, iar Sumudica rade satisfacut, apoi mai trage un fum si se scoala de merge la tort sa inspecteze...scene de farisei, cum naiba pot sa fie atat de prosti aia de la Gaziantep...le doresc sa retrogradeze, ca-si merita soarta.

bacy
bacy  •  04 Martie 2024, 21:59

Păcat de jucătorii români ! Cât despre grobianul antrenor-comediant, mito-can și mito-man, numai de bine! După circul făcut în Turcia, marius ninel tayyip memik va reveni în anonimat (acolo unde îi este locul) asta dacă nu i se va face milă la vreo televiziune să-l cheme ca bufon !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează