INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, oprit de poliție în Turcia, în direct la TV: „Și-au dat seama cine sunt”

Marius Șumudică o antrenează din iunie 2019 pe Gaziantep
Marius Șumudică o antrenează din iunie 2019 pe Gaziantep

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 11:28

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a vorbit despre meciul cu Ankaragucu (1-1), primul pentru echipa sa de la revenirea fotbalului din Turcia.

Vezi AICI clasamentul actualizat din prima ligă turcă

„E o perioadă dificilă. Venim după 3 luni de inactivitate, jucăm fără suporteri, în condiții speciale de joc. E greu să motivez o echipă ca a mea, care are 32 de puncte. Mentalitatea jucătorilor duce spre o letargie. Ankaragucu încearcă să evite retrogradarea.

Nu știu exact cum să gestionez o periodă ca asta. Nu m-am mai întâlnit cu așa ceva în carieră. În Turcia, echipele sunt apropiate ca valoare. Sunt multumit că am câștigat un punct până la urmă, deși am avut multe ocazii în repriza a doua. La Galatasaray ma duc să joc. Sper să mai fac 2-3 puncte până la sfârșit din 7 etape”, a declarat Șumudică, la „Digi Sport Matinal”.

În timp ce se afla în direct la TV, Șumudică a fost oprit pentru câteva clipe de un echipaj de poliție: „M-a oprit o patrulă, dar și-au dat seama cine sunt și e ok”.

Șumudică a vorbit din nou frumos despre Alexandru Maxim (29 de ani, mijlocaș ofensiv), marcatorul de ieri al lui Gaziantep: „El a făcut și penalty-ul, după un dribling subtil. I-a luat fața unui adversar. E un jucător special, poate face diferența în orice moment. Nu e la potențial maxim, dar 70 de minute a jucat foarte bine”.

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep: „CFR Cluj a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului”

De asemenea, tehnicianul român a comentat și derby-ul etapei din Liga 1, CFR Cluj - FCSB 1-0. „CFR a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului. Era de așteptat. Au experiență, pragmatism, aici se face diferența. Acolo e un singur om care conduce, e lăsat să-și facă treaba”, a mai spus Șumi.

VIDEO Marius Șumudică intermediază afaceri cu fistic la Gaziantep: „M-a sunat un prieten să-i fac legătura"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mariuș Șumudică, agitat la primul meci: „Am urlat ca un nebun! De ce să ne fie frică?” » Ce l-a enervat pe Șumi

Zinedine Zidane, furios la meciul 200 la Real Madrid: „Jucătorii au fost surprinși să-l vadă așa de nervos"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  15 Iunie 2020, 12:25

Oricum o iei Sumi ai pierdut doua puncte si daca jucatorii vor vacanta incontinuare si sunt multumiti de salarii vor juca la mica ciupeala bazandu-se pe cele 8 puncte adapost.Cine stie poate mai si cedeaza ceva pe "prietenie" doar "oameni"sunt.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  15 Iunie 2020, 12:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează