INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

FOTO Marius Șumudică, prezentat oficial la Al Shabab

Marius Șumudică, prezentat la Al Shabab
Foto: al shabab
Marius Șumudică, prezentat la Al Shabab Foto: al shabab

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 10:37 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 11:13

Marius Șumudică (50 de ani) a fost prezentat la Al Shabab, formație cu care a semnat până la sfârșitul sezonului.

  • Tehnicianul revine astfel la formația pe care a mai antrenat-o în sezonul 2012-2013 și, ulterior, în sezonul 2018-2019.
  • Șumudică era liber de contract din februarie, după despărțirea de Malatyaspor (Turcia)

Antrenorul român va evolua cu Al Shabab în grupele Ligii Campionilor Asiei și astăzi a fost prezentat oficial. 

Alături de Șumudică, la sesiunea foto de la club au mai participat și antrenorii secunzi Gabriel Mărgărit și Cristian Petre.

Ce a spus Marius Șumudică după ce a semnat cu Al Shabab

Imediat după ce a semnat cu Shabab, Marius Șumudică a dezvăluit motivele pentru care a ales să se întoarcă la echipa saudită.

„Am vrut să stau până la vară. Voiam să mă odihnesc, dar îmi lipsea fotbalul. Am primit această ofertă și nu puteam s-o refuz, mai ales că e o echipă mare din Arabia Saudită, calificată în Liga Campionilor Asiei.

Echipa e pe locul 4, cu șanse mari de a prinde locul 3, poziție care duce iarăși în Champions League. Doar când spun Ever Banega vă dați seama cu cine merg să lucrez! Oamenii au avut încredere în mine, am avut rezultate foarte bune acolo.

Sunt singurul antrenor care a rezistat un an la acea echipă. Am șansa de a lucra cu unul dintre cei mai buni președinți cu care am colaborat în viața mea”, a spus Șumudică, la emisiunea Digi Sport Special.

Marius Șumudică a pregătit-o pe Al Shabab în sezonul 2018/19 și a avut un campionat peste așteptări cu formația la care evoluau atunci Valerică Găman și Constantin Budescu, terminând pe 5. După 25 de etape, Al-Shabab se clasează pe locul 4 în Arabia Saudită, fiind antrenată până acum de brazilianul Pericles Chamusca.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

„Dezgustător” » Gareth Bale răspunde dur, după ce a reușit o „dublă” de generic la „națională” și a fost acuzat de spanioli că s-a dat lovit în El Clasico
ȚARA GALILOR - AUSTRIA 2-1
„Dezgustător” » Gareth Bale răspunde dur, după ce a reușit o „dublă” de generic la „națională” și a fost acuzat de spanioli că s-a dat lovit în El Clasico
Pleacă Roberto Mancini după eșecul cu Macedonia de Nord? Răspunsul președintelui Federației Italiene: „Astea sunt legile fotbalului”
ITALIA OUT DE LA MONDIAL
Pleacă Roberto Mancini după eșecul cu Macedonia de Nord? Răspunsul președintelui Federației Italiene: „Astea sunt legile fotbalului”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează