INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚARA GALILOR - AUSTRIA 2-1

„Dezgustător” » Gareth Bale răspunde dur, după ce a reușit o „dublă” de generic la „națională” și a fost acuzat de spanioli că s-a dat lovit în El Clasico

Gareth Bale // Foto: Imago
Gareth Bale // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 09:52 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 10:06

Gareth Bale, 32 de ani, a reușit o „dublă” pentru Țara Galilor în victoria, scor 2-1, din semifinala barajului pentru Campionatul Mondial împotriva Austriei, la mai puțin de o săptămână de la El Clasico, unde nu a fost în lot, spunând că este accidentat. Presa din Spania l-a taxat pe Bale, iar reacția galezului nu s-a lăsat așteptată.

După ce Bale a deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată superb, Marca a distribuit pe Facebook un editorial dur publicat astăzi de cotidianul spaniol - „Parazitul galez” - . Replica lui Bale nu s-a lăsat așteptată.

„Nu trebuie să transmit un mesaj, e o pierdere de timp, este dezgustător, ar trebui să le fie rușine de ei înșiși”, a declarat Bale, potrivit Daily Mail.

România - Grecia 0-1 » Edi Iordănescu, primul selecționer care debutează acasă cu înfrângere, după 55 de ani!
ROMÂNIA - GRECIA 0-1
România - Grecia 0-1 » Edi Iordănescu, primul selecționer care debutează acasă cu înfrângere, după 55 de ani!

Gareth Bale a răspuns criticilor

„A fost un meci imens. Știam asta. A trebuit să ne ridicăm la un nivel înalt și să ne folosim de experiența în meciurile mari. Pot marca din lovitură liberă dacă sunt apt de joc. M-am bucurat că a intrat. Golul marcat rapid ne-a dat elan. Și al doilea a fost frumos.

5 meciuriși un gol este bilanțul lui Gareth Bale pentru Real Madrid în actualul sezon

Am avut niște crampe la final, care sunt normale presupun, dar voi da totul pentru țara mea, cum am făcut-o toți în seara asta”, a declarat Bale.

În minutul 26, Bale a semnat un golazo! A executat splendid o lovitură liberă din preajma careului mare - lateral dreapta, poziție perfectă pentru stângul extremei de la Real Madrid. Finalizare caracteristică, o minimă pendulare, și un balon care a căutat și găsit vinclul porții apărate de Heinz Lindner, rămas fără reacție.

Apoi, în minutul 51, Bale a majorat avantajul gazdelor după o „ghiulea” în cross expediată din careu.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pleacă Roberto Mancini după eșecul cu Macedonia de Nord? Răspunsul președintelui Federației Italiene: „Astea sunt legile fotbalului”

A spus «DA»! Starul din Premier League vine la Barcelona: „Du-mă acolo!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
balotelli
balotelli  •  25 Martie 2022, 13:38

Se pare că Geambașu e mic copil pe lângă jurnaliștii spanioli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează