INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Șumudică își caută job » Cum s-a autopropus în Golf: „O onoare pentru mine!”

Marius Șumudică // foto: Twitter  @CoachSumudica
Marius Șumudică // foto: Twitter @CoachSumudica

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 07:15 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 09:03

Marius Șumudică (50 de ani), demis pe 7 februarie de către Malatayaspor, sugerează că revenirea în fotbalul din Arabia Saudită i-ar surâde.

Antrenorul român a urmărit joi seara meciul dintre Al Hilal și Al Shabab, fosta sa echipă, câștigat de gazde cu 5-0. Șumudică, care a antrenat-o pe Al Shabab între iunie 2018 și iulie 2019, s-a declarat impresionat de calitatea campionatului saudit și a lăsat de înțeles că își dorește să mai antreneze acolo.

Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”
Clinceni - Farul 2-8
Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”

Marius Șumudică pregătește terenul pentru un contract nou în Arabia Saudită

„Echipele pentru care am lucrat au un loc special în inima mea. Îmi pare rău să o văd pe Al Shabab pierzând marele meci cu Hilal.

Campionatul din Arabia Saudită crește de la sezon la sezon, e o onoare să fi lucrat acolo. Sper ca drumurile noastre să se intersecteze din nou în viitor”, a scris Șumudică, care a postat un selfie lângă un televizor pe care era difuzat meciul menționat.

Tot aseară, Șumudică a publicat câteva fotografii cu trofeul de antrenorul lunii în Arabia Saudită, cucerit pe parcursul sezonului 2018/2019.

„Amintirile din Arabia Saudită au rămas cu mine. Mă uit la aceste trofee în fiecare zi și îmi amintesc vremurile bune de acolo. Vreau să le mulțumesc fanilor saudiți pentru mesajele lor de pe Twitter și Instagram”, a scris antrenorul.

Marius Șumudică n-ar spune „nu” nici Turciei 

Șumudică a abordat și situația de la Malatyaspor: „Ați văzut ce s-a întâmplat astăzi (n.r. - joi) la club? Jucătorii au refuzat să se antreneze. Credeți că este ușor să motivezi grupul, în condițiile în care jucătorii sunt neplătiți de luni bune? Cu siguranță nu!”

El a adăugat: „În 2020 am fost votat antrenorul anului. Credeți că am uitat fotbalul, că pasiunea mea nebună pentru fotbal și flerul meu nu mai există? Greșiți! Sunt mai motivat și mai înfometat de succes decât oricând altcândva. Poate voi veni să antrenez în Turcia din nou, în viitor. E o țară pe care o iubesc și o respect”.

Cu Al Shabab, Șumudică a câștigat 16 dintre cele 32 de meciuri jucate. În rest, a obținut 9 egaluri și a fost învins de 7 ori. După aventura saudită, le-a mai antrenat pe Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj și Yeni Malatyaspor.

Mandatele de la Rizespor și Malatyaspor au fost catastrofale, cu medii de 0,43, respectiv 0,75 puncte pe meci! De la celelalte echipe, Gaziantep și CFR Cluj, a plecat cu scandal.

VIDEO » Viorel Hizo, despre problemele lui Șumudică: „«Până când nu-ți corectezi cealaltă latură o să ai probleme!»”

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Sheriff Tiraspol continuă să scrie istorie! Pas important spre „optimile” Europa League

Reacția lui Messi după victoria lui PSG în fața Realului » Ce spune argentinianul despre șansele parizienilor de a câștiga Liga Campionilor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
persanu
persanu  •  18 Februarie 2022, 15:43

Sumudica nu face altceva decat sa se autopropuna in primul rand la Rapid. Dupa ultimele escapade nereusite cine sa-l mai vrea ? Un om inteligent care conduce un club isi da seama ca Sumudica a avut candva rezultate , cand era neicanimeni , cand a inceput sa scrie presa din Turcia despre el , ori cea din Anglia a inceput sa prinda aripi si sa-si aroge grade , singur atentie. Ce l-a dat de gol pe Sumudica , in ceea ce ma priveste a fost faptul ca a semnat cu Malatya , ar fi semnat si ca arbitru in Turcia doar sa nu iasa din cercuit. Cateodata este o greseala , dar sa nu uite Sumudica un singur lucru :) asa il lauda si Ana pe Reghecampf ca seicii il vor ca castiga meci dupa meci , si el in ultimele 7 meciuri avea 1 victorie 2 egaluri si de restu infrangeri , avem si noi Sofascore . Dar deh. Tot Sumudica spunea la un moment dat ca are oameni care tin statistica si echipa lui a avut nu stiu cate actiuni , cate suturi la poarta si posesie ... Pai aia erau platiti degeaba mai Sumudica , aceleasi date le tine orice aplicatie de live score :) ... ii pacaleai pe Clujeni asa rau ori nu te ducea mintea ? Merg totusi pe varianta a doua. Cam asta este Sumudica , simte acum ca Iosif ar fi pe faras si vezi doamne Rapidul ar da lovitura cu el. Eu chiar l-as astepta sa ingroape Rapidul , ca nu-l vad prea bine. L-am vazut ce a facut la Cluj , prea plin de el ... patrand proportiile evident , este copia lui Murinho ... o sa cada rau de tot cu zambetul pe buze.

wrx.
wrx.  •  18 Februarie 2022, 10:14
Postat de ge0x pe 18 Februarie 2022, 09:57

Pentru oricine e o onoare când încasează sute de mii de euro. Uite nu are Gaz Metan antrenor . Ce zici Sumudica? E onoare doar unde e cașcaval?

El vrea "trofee" = €.

ge0x
ge0x  •  18 Februarie 2022, 09:57

Pentru oricine e o onoare când încasează sute de mii de euro. Uite nu are Gaz Metan antrenor . Ce zici Sumudica? E onoare doar unde e cașcaval?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează