INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Scandal cu Șumudică! Boicotat de presă » Ziariștii turci susțin că a făcut gesturi obscene și că a insultat fanii adverși! » Altă acuzație: „Nu poți să lovești jucătorii!”

Marius Șumudică, la meciul de ieri, 2-2 cu Sivas Foto: Twitter Gaziantep
Marius Șumudică, la meciul de ieri, 2-2 cu Sivas Foto: Twitter Gaziantep

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 17:12 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 17:53

Marius Șumudică, 52 de ani, conflict după meciul Sivasspor - Gaziantep (2-2). ♦ Antrenorul a fost acuzat că a declanșat incidentele de la final cu jucătorii și antrenorii gazdelor, făcând gesturi obscene și insultându-i. ♦ Reporterii turci au boicotat conferința de presă. ♦ Tehnicianul adversarilor a declarat: „Nu ai voie să te duci să vorbești cu unul dintre jucătorii mei lovindu-l cu degetul. Nu poți vorbi cu propriul jucător lovindu-l!”.

Un 2-2 la Sivas nu era atât de rău pentru Marius Șumudică și cei patru jucători români ai lui Gaziantep, mai ales după ce gazdele au condus cu 2-0 în primul sfert de oră.

Ar fi lovitura anului în mercato! » Cine și cum l-ar putea atrage pe Kylian Mbappe. Nu e nici Real, nici PSG!
MERCATO
Ar fi lovitura anului în mercato! » Cine și cum l-ar putea atrage pe Kylian Mbappe. Nu e nici Real, nici PSG!

Marius Șumudică, în centrul conflictului după meci » Doar polițiștii i-au liniștit pe „războinici”

Dar sfârșitul partidei a fost încins. Potrivit jurnaliștilor turci, Șumudică i-ar fi insultat pe fanii și jucătorii lui Sivasspor, făcând gesturi obscene la adresa lor. Ceea ce a declanșat incidentele de la final.

Incidente care au implicat jucători și antrenori ai celor două tabere. A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca „războinicii" să se liniștească.

Jurnaliștii au protestat și au părăsit sala de presă » Marius Șumudică, ironic: „Goodbye!”

Conform cotidianului Fotomac, Șumudică a apărut la conferință, însă i-a găsit pe reporterii locali furioși. Aceștia au protestat împotriva reacției avute de antrenor, părăsind sala de presă chiar după ce tehnicianul începuse să vorbească.

Surprins, Șumudică le-ar fi transmis ironic: „Goodbye!".

Antrenorul a dat totuși o declarație. „Numai o echipă a fost astăzi pe teren, iar aceasta a fost echipa mea. Am fost mai buni decât Sivas, am avut mai mult posesia. Noi ar trebui să ne plângem că am pierdut două puncte. 

Antrenorul lui Gaziantep nu e fair-play, provoacă fanii și reacțiile lui nu sunt demne de un tehnician. I-a spus unui jucător: «Stai jos, nu te ridica!». Nu e frumos. Dacă e fotbal, atunci să rămână fotbal 
- Deniz Kizilirmak, vicepreședinte Sivasspor

Și dacă privești statistica jocului îți dai seama că am jucat mai bine. Gaziantep va continua la fel și va rămâne în elita Turciei. Îi doresc noroc lui Sivas", a afirmat Șumudică.

Antrenorul lui Sivas: „Marius Șumudică e conștient de greșeala pe care a făcut-o”

Tehnicianul rival, Bulent Uygun, a reacționat la conferință: „Ar fi multe lucruri de spus, dar Șumudică e conștient de greșeala pe care a făcut-o. Nu ai voie să te duci să vorbești cu unul dintre jucătorii mei lovindu-l cu degetul. Nu poți vorbi cu propriul jucător lovindu-l! Să procedezi astfel cu un jucător advers e împotriva etichetei fotbalului. Asta spune totul despre el. Clubul lui va decide".

VIDEO Șumudică, mesaj pentru fotbalul românesc

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Românii, în prim-plan la Gaziantep: 4 titulari, gol Drăguș, assist  și „roșu” Maxim » Șumudică, 4 meciuri la rând fără victorie!
TURCIA
Românii, în prim-plan la Gaziantep: 4 titulari, gol Drăguș, assist și „roșu” Maxim » Șumudică, 4 meciuri la rând fără victorie!
Scandal imens în Anglia. Pariorul revenit în Premier League după 8 luni de suspendare a păcălit din nou! » Atacat de fani: „O dată trișor, întotdeauna trișor!”
ANGLIA
Scandal imens în Anglia. Pariorul revenit în Premier League după 8 luni de suspendare a păcălit din nou! » Atacat de fani: „O dată trișor, întotdeauna trișor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
manx
manx  •  22 Ianuarie 2024, 15:59

Iar maț blocat mă!!! Mai bine m-ați vorba ceea...nu am jignit pe nimeni.

Functionarul22
Functionarul22  •  22 Ianuarie 2024, 13:21
Postat de frontline pe 21 Ianuarie 2024, 20:07

Sumudica este un mascarici de nota 3 ,nici ca bufon nu are talent . Caracter zero barat !

Covidul nu i-a facut niciun bine lui *** ... I-a scos, ca efect secundar tot ceea ce era ascuns in "caracterul" lui de ... acar "razboinic" ... Ceea ce era de demonstrat, daca mai trebuia demonstrat inca odata, s-a demonstrat ... Bravos Mariusica !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

frontline
frontline  •  21 Ianuarie 2024, 20:07

Sumudica este un mascarici de nota 3 ,nici ca bufon nu are talent . Caracter zero barat !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează