INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un jucător al Borussiei Dortmund, operat la inimă în mijlocul sezonului: „Stăteam în pat acasă și nu știam ce se petrece”

Marius Wolf, operat la inimă în mijlocul sezonului. Foto: Imago Images
Marius Wolf, operat la inimă în mijlocul sezonului. Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat sambata, 04 martie 2023 15:25 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 15:25

Se poate întâmpla și așa ceva. Marius Wolf (27 de ani), fundașul dreapta al Borussiei Dortmund, a dezvăluit presei germane motivul absenței sale în perioada noiembrie-ianuarie. 

A fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă! „Ritmul cardiac nu era normal. Aveam nopți albe, stăteam în pat acasă și nu știam ce se petrece”, a povestit Wolf. „Am făcut un examen și am fost anunțat că trebuie să fiu operat, nu era nicio altă cale”.

CSC Șelimbăr - Dinamo 1-2 » „Câinii” câștigă la limită și încă speră la play-off. Cum arată clasamentul din Liga 2
CSC ȘELIMBĂR - DINAMO 1-2
CSC Șelimbăr - Dinamo 1-2 » „Câinii” câștigă la limită și încă speră la play-off. Cum arată clasamentul din Liga 2

Marius Wolf, operat la inimă în mijlocul sezonului

Suferea de fibrilație auriculară, o tulburare a ritmului cardiac. Avea greață, amețeli și nu putea dormi. „Doctorul îți spune că totul va fi bine, dar nu înlătură frica. E totuși o intervenție la inimă”. 

Operația a reușit, Wolf a renunțat la anticoagulante la începutul lui 2023 și, din 25 ianuarie, joacă fără probleme.

Un jucător al Borussiei Dortmund, operat la inimă în mijlocul sezonului: „Stăteam în pat acasă și nu știam ce se petrece”
Marius Wolf. Foto: Imago Images

Marius Wolf, integralist în victoria Borussiei Dortmund cu RB Leipzig

Marius Wolf a fost integralist în victoria echipei sale de acasă cu RB Leipzig, scor 2-1 pentru Borussia Dortmund.

Fundașul german, în ciuda unor mici erori, a făcut un joc bun și a fost unul dintre oamenii de bază din apărarea gazdelor.

Borussia Dortmund e noul lider din Bundesliga

Borussia Dortmund a început bine meciul și chiar a reuşit să marcheze în minutul 13. Brandt l-a învins pe portarul lui Leipzig, însă reuşita a fost anulată după consultarea VAR. Mijlocașul german făcuse henț după preluare. Dortmund a marcat din nou, de această dată un gol valabil, în minutul 21, prin Reus.

Căpitanul Borussiei a transformat un penalty scos tot de el. Emre Can a înscris și el, cu un șut de la marginea careului, cu 6 minute înainte de pauză.

Final dramatic în derby-ul Dortmund - Leipzig

În repriza secundă, Leipzig a ratat două mari ocazii înainte să marcheze. Mai întâi, Andre Silva a șutat puțin pe lângă poartă. Apoi, tot el a fost blocat de Meyer, portarul lui Dortmund având o intervenție excepțională din postură de unu la unu cu portughezul.

Leipzig a redus în cele din urmă din diferență prin Forsberg, care a marcat din plonjon, cu capul. Werner ar fi putut egala în prelungiri. Schlotterbeck a respins cu umărul din fața porții, goalkeeperul fiind învins. Din cornerul rezultat, Leipzig a fost din nou la un pas de gol. De această dată, Meyer a intervenit fantastic în fața lui Forsberg. Scor final: 2-1.

Dortmund, noul lider din Bundesliga

Dortmund a ajuns la 49 de puncte și e noul lider din Bundesliga, cel puțin până la meciul lui Bayern cu Sttutgart (sâmbătă, ora 19:30).

Citește și:

Ionuț Radu a apărat un penalty în Nice - Auxerre, iar L'Equipe i-a dat o notă imensă

Jucătorul pentru care Arsenal a oferit 80 de milioane de euro a semnat pe 4 ani și jumătate

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează