INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

CORONAVIRUS. Scandal la Chelsea » Mason Mount a ignorat carantina și a ieșit la fotbal cu alt jucător din Premier League

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 11:22

Masoun Mount (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Chelsea, se află în centrul unui scandal după ce a ignorat carantina impusă la clubul londonez din cauza coronavirusului. 

După ce Callum Hudson-Odoi a fost depistat cu COVID-19, jucătorii lui Chelsea sunt nevoiți nevoiți să se autoizoleze, așa cum cer oficialitățile, dar Mount nu a respectat ordinul clubului. 

VIDEO / Cum ne apărăm de coronavirus

Mason Mount a încălcat legea 

Potrivit presei din Anglia Mount a fost văzut la un teren de fotbal alături de Declan Rice, mijlocașul lui West Ham. Astfel, jucătorul riscă o amendă din partea clubului, dar și o discuție serioasă cu managerul Frank Lampard. 

„Mi-am dus fiul de 14 ani la un antrenament și am văzut o mașină ciudată. Fiul meu a văzut că Mason Mount era șoferul. Era și Declan Rice, iar cei doi au jucat un meci cu echipe de 5 sau 6 jucători. Aveam în public un coleg de-ai lui Callum Hudson-Odoi, care are coronavirus. Părea că niciunul dintre ei nu ia situația în serios. Mă gândesc că cei de la club sunt îngroziți”, a declarat un părinte pentru Mirror Sport.

Coronavirus a suspendat fotbalul românesc: ce e de știut:

Citește mai multe știri despre Premier League

Liverpool stă la mâna rivalelor! Cum poate pierde titlul, deși are 25 de puncte avans

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  16 Martie 2020, 13:36

O amenda... in Anglia isi bat joc de situatie. Ideea asta sa izoleze toti oamenii peste 70 de ani si sa lase pe toti ceilalti sa faca boala mi se pare o nebunie... Chiar daca nu mor si cei tineri raman cu sechele...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează