INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOSTUL STAR AL NEMŢILOR PĂTIMEŞTE PENTRU INFIDELITATEA CONSOARTEI

Matthaus a pierdut "naţionala" Camerunului din cauza soţiei

Articol de - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Lothar Matthaus, 49 de ani, era unul dintre favoriţii postului de selecţioner al primei reprezentative cameruneze, însă germanul a plătit din cauza soţiei sale, fotomodelul de origine ucraineană, Liliana. "Posibilitatea de a lucra pentru formaţia africană a fost viabilă pînă la un punct, pînă cînd s-a opus soţia preşedintelui federaţiei cameruneze. Şi asta din cauza istoriei legate de mine şi de soţia mea", a precizat fostul mare fotbalist într-un interviu acordat Welt am Sonntag.

Matthaus a fost înşelat de Liliana în urmă cu cîteva săptămîni, cînd tabloidele au surprins-o pe un yaht cu un miliardar. Pozele erau incitante, doamna Matthaus sarutîndu-se tandru cu respectivul. Fostul căpitan al nemţilor n-a mai antrenat de mai bine de un an, ultima formaţie condusă de el fiind Maccabi Netanya (Israel).

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
666piturca
666piturca  •  01 August 2010, 21:40

Bai Lothare, Incearca si tu cu Mateut sau cu Botezatu Sigur n'o sa mai ai dezamagiri In rest, cat sunt femei... lasa, tu sa fii sanatos!

chris_gali
chris_gali  •  01 August 2010, 20:53

femeile au ajuns niste WC`uri publice !...colectatoare de...sloboz !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează