INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mauro Icardi a răbufnit: „Preocupă-te de altceva, du-te la muncă!”

Mauro Icardi, Inter
Mauro Icardi, Inter

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 15:32

Mauro Icardi, 25 de ani, e în centrul unui scandal uriaș la Inter: i s-a luat banderola și n-a fost în lot pentru meciul de Europa League cu Rapid Viena. Mai mult, când soția lui se afla alături de copii în mașină, un fan al lui Inter i-a atacat cu o piatră.

Ivana Icardi, 23 de ani, sora atacantului, a contestat-o în presă pe Wanda, soția lui Mauro, considerând că acesta își distruge cariera din cauza ei.

„Cine crede că fac asta pentru că vreau bani de la fratele meu se înșală. Dacă aș fi vrut bani, l-aș fi lăudat mereu. Mulți știu că așa merge treaba cel mai bine. Vreau să am o relație bună cu el, să râdem împreună, să facem grătare, să jucăm cărți, cum își petrec frații timpul de obicei”, a scris Ivana pe Twitter.

Cum asta nu se va întâmpla, în loc să stai pe Twitter preocupă-te de altceva, du-te la muncă. Concentrează-te și pe ceilalți 6 frați pe care îi ai, niciodată n-ai scris de ei pe Twitter. Ciao!”, i-a răspuns Icardi.

„Nu scriu de ei pentru că-mi răspund la telefon. Nu au o viperă în spate care le face vrăji. Nu mai fi prost și deschide ochii! Revino la cum erai înainte”, a fost replica Ivanei.

Ivana Icardi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează