INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MODIFICARE

Meciul Barcelona - Real Madrid se va juca luni, nu în weekend. Află motivul!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Meciul dintre echipele FC Barcelona şi Real Madrid, care ar fi trebuit să se joace în week-end-ul 27-28 noiembrie, se va disputa luni, 29 noiembrie, din cauza alegerilor regionale din Catalunia, care vor avea loc duminică.

"Liga Profesionistă de Fotbal (LFP) a programat pentru luni, 29 noiembrie, la ora locală 21.00, meciul FC Barcelona - Real Madrid, din cauza coincidenţei cu alegerile parlamentare din Catalunia şi a problemelor de securitate ce ar putea fi cauzate de cele două evenimente", se arată într-un comunicat al LFP, preluat de Mediafax.

Potrivit Jaume Roures, proprietarul Mediapro, unul din grupurile care deţin drepturile de televizare a meciurilor din campionatul Spaniei, decizia a fost motivată şi de faptul că în alegeri sunt implicaţi numeroşi voluntari şi angajaţi din Catalunia, printre care se numără şi mulţi fani ai FC Barcelona.

După 10 etape, FC Barcelona ocupă locul doi în clasamentul campionatului Spaniol, cu 25 de puncte, la un punct de liderul Real Madrid (26). Meciul FC Barcelona - Real Madrid este programat în etapa a XIII-a a campionatului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mariano6565
mariano6565  •  11 Noiembrie 2010, 16:36

Dc nu l-au pus sambata daca duminica sun alegeri.

mariano6565
mariano6565  •  11 Noiembrie 2010, 16:36

Ce panarama, sa se joace luni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează