INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GREVĂ

Meciul lui PSG, la un pas să fie amânat? Proteste de amploare în Franța după o grevă a fermierilor

Fermierii din Tolouse  au început să recurgă la violență
Fermierii din Tolouse au început să recurgă la violență

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 12:41

Meciul de sâmbătă dintre Toulouse și PSG, din etapa a 25-a din Ligue 1, are șanse importante să fie amânat dintr-un motiv neobișnuit.

Orașul Toulouse se află în prezent paralizat din cauza grevei fermierilor, care protestează dur după ultimele măsuri dictate de Guvernul francez, anunță The Sun.

Fermierii protestează împotriva planurilor guvernului de a reduce numărul de zone agricole care primesc subvenții din partea Uniunii Europene. Noile reglementări ar putea avea consecințe drastice în ceea ce privește veniturile fermierilor. 

Aceștia au trecut chiar la amenințări grave: "Va fi apocalipsa. Nimic nu ve opri", ar fi declarat fermierii, potrivit presei franceze.

Duelul dintre Toulouse și PSG e programat pentru sâmbătă, de la ora 18:00. O eventuală reprogramare a partidei ar fi pe placul parizienilor, care la doar două zile distanță se deplasează în Spania pentru duelul-șoc cu Real Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  08 Februarie 2018, 14:17

Asa se face o greva sau un protest,nu dansand in ploaie "pinguinul" ca in Romania.Nu suport violenta dar doar asa te pot intelege "cei de sus",prin salbaticie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează