INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELARUS

Azdren Llullaku, alături de Italia în criza coronavirus » Mesajul fostului fotbalist din România în timpul unui meci din Belarus

Azdren Llullaku s-a transferat de la Astra Giurgiu la Șahtior Soligorsk în iulie 2019 +31   FOTO
Azdren Llullaku s-a transferat de la Astra Giurgiu la Șahtior Soligorsk în iulie 2019

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2020 12:00

Azdren Llullaku, 32 de ani, cinci petrecuți în România, la Gaz Metan, Iași și Astra Giurgiu, le-a transmis un mesaj italienilor, cei mai afectați de pandemia de coronavirus. 

După golul marcat pentru echipa sa din Belarus, Șahtior Soligorsk (în ultimul meci, cu Gorodeia, scor 2-0), acesta și-a ridicat tricoul și a arătat la camerele TV ce scria pe maioul de dedesubt: „Forza Italia". 

Azdren Llullaku, alături de Italia în criza coronavirus » Mesajul fostului fotbalist din România în timpul unui meci din Belarus


Internaționalul albanez are și cetățenie italiană, familia sa locuind chiar în nordul Peninsulei.

Azdren Llullaku: „Familia mea e în Italia şi ştiu ce dramă e acolo"

„Îmi este teamă, mai ales că eu ştiu foarte bine ce e în Italia, acolo unde am familia. Doar soţia este în România, restul familiei mele e în Italia, chiar în Nord, lângă Treviso şi îţi imaginezi cum sunt eu pus în gardă de această boală.

Stau închişi în casă. Nu ies deloc, deloc. De aproape 3 săptămâni stau acolo. Mama, fratele meu, soţia lui şi copii lor. Au voie să iasă câteva minute la supermarket pentru a cumpăra alimente, dar acest lucru îl face doar fratele meu. Soţia mea trebuia să vină şi ea aici, la mine în Belarus, dar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu coronavirusul a renunţat să mai plece la drum şi a rămas în România” - Azdren Llullaku

GALERIE FOTO. Coronavirus în întreaga lume:

+27 FOTO

Citește alte știri despre impactul coronavirusului în fotbal:

Explicația șocantă pentru care fotbalul continuă în Belarus: „Își termină banii, își termină alcoolul și ies să joace, chiar dacă li se spune că acolo e moartea”

Barcelona privește cu invidie în curtea rivalilor » Decizia luată de Real Madrid, în plină pandemie de coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează