INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Miliard Madrid! Real Madrid bate recordul de sponsorizare în fotbalul mondial

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 18:38

Real Madrid are un sezon alb, nul, fără niciun trofeu, dar clubul madrilen rămâne cel mai important și atrage sponsorii ca un magnet.

Potrivit Marca, Madridul își va prelungi contractul de sponsorizare cu Adidas, urmând să primească o sumă uriașă: 1,6 miliarde de euro până în 2031.

Nu mai puțin de 133 de milioane de euro anual! Un record în fotbalul mondial. 

Real Madrid se va duela mâine de la ora 17:15, cu Athletic Bilbao, în runda cu numărul 33 din La Liga. Real este pe locul 3 în clasament, cu 61 de puncte, liderul este Barcelona cu 74 de puncte.

Citește și:

Mourinho, așa cum n-a mai fost auzit vreodată: „Iată motivul pentru care nu i-am făcut niciodată marcaj om la om lui Messi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  20 Aprilie 2019, 19:43

Toți romanii care iubesc tenisul sa Ținem pumnii sa ne calificam in finala FED CUP ! Hai fetelor ! Hai România! Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează