INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ronald Koeman, desființat de o vedetă de la Barcelona: „A fost împotriva mea de la început! O lipsă totală de respect”

Miralem Pjanic (dreapta) alături de Antoine Griezmann și Riqui Puig
Foto:Imaho
Miralem Pjanic (dreapta) alături de Antoine Griezmann și Riqui Puig Foto:Imaho

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 10:03 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 12:14

Miralem Pjanic (31 de ani), împrumutat în această toamnă de Barcelona la Beșiktaș, l-a criticat în termeni duri pe Ronald Koeman, antrenorul grupării blaugrana, pentru modul în care a fost tratat la formația catalană.

„Nu știu ce a vrut Koeman de la mine. Între februarie și mai nu am jucat aproape deloc. Am fost dezamăgit. Puteam să spun că am trei ani de contract și nu-mi pasă, dar nu sunt așa. Sunt un jucător care poate accepta orice, dar aș fi vrut să mi se spună față în față, nu să ne prefacem că nimic nu s-a întâmplat și eu am 15 ani. 

A fost împotriva mea de la început. Când am venit la Barcelona, știam că e o perioadă dificilă. Situația mea a fost complicată de la început. M-am antrenat singur o perioadă din cauza Covid-19, iar antrenorul n-a venit să vorbească deloc despre ce vrea de la mine, despre echipă, nimic”, a povestit Pjanic pentru Marca.

Pjanic: „Koeman, o lipsă mare de respect”

„A fost o lipsă de respect față de jucătorii care nu evoluau, deși se antrenau foarte bine. Antrenorul nu era acolo să-i vadă! Prima dată când văd așa ceva! Cum să fii motivat ca jucător să arăți ce poți la antrenamente, când antrenorul nu e acolo? Un lucru incredibil de urât, lipsă mare de respect pentru cei care nu jucau. Știam că trebuie să găsesc o soluție dacă el va continua la Barcelona.

Trebuie să fii puternic. Au fost momente în care mă încălzeam 45 de minute și nu eram folosit. Puteam să reacționez urât față de el, dar l-am respectat mereu. Poate voia ceva diferit de la mine. Allegri, Sarri, Luis Enrique, Spalletti, toți au vrut lucruri diferite, dar au comunicat cu mine. El e un antrenor foarte, foarte ciudat”, a adăugat Pjanic.

Koeman a vorbit o singură dată cu mine, la startul acestui sezon, ca să mă întrebe care e situația mea. I-am spus că vrea să joc. Am venit la Barcelona după 4 titluri în Serie A, finală de Champions League, 100 de meciuri în Champions League. Aveam experiență și știam că pot să joc.
Miralem Pjanic

A acceptat micșorarea salariului

Deși nu juca, iar Koeman îl ignora, Pjanic a acceptat să o ajute pe Barcelona. Mijlocașul a explicat de ce a acceptat micșorarea salariului: „Îmi place fotbalul. Partea economică este importantă, dar în viață, după fiul meu, cel mai mult iubesc să joc fotbal. Îmi place să fiu fericit, să fiu alături de colegi, tot ce are legătură cu fotbalul. Am acceptat fără probleme, pentru că cel mai important lucru pentru mine e să fiu fericit”.

Pjanic, împrumutat la Beșiktaș

Bosniacul pentru care Barcelona a plătit 60 de milioane de euro vara trecută a fost împrumutat la Beșiktaș pentru un sezon, însă vrea să revină în Spania: „Încă am contract și am vorbit mereu la superlativ despre club. Am avut ghinion cu antrenorul, dar Barcelona e Barcelona. Nu puteam să mai stau un sezon fără să joc, de aceea am plecat. Abia aștept să încep la Beșiktaș.

Nu regret că am semnat cu Barcelona. M-am luptat mereu de-a lungul carierei. Sunt ambițios, competitiv, am ajuns la Barcelona, la Juventus, am arătat că pot să joc la acest nivel, dar n-am primit șanse”.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Italia, din nou neînvinsă! A egalat un record deținut de Spania și Brazilia

Amendă fabuloasă la Galatasaray: 150.000 de euro pentru coechipierul lui Cicâldău și Moruțan!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  05 Septembrie 2021, 19:11

PRIVEȘTI ȘI OBSERVI CROAȚI, SÂRBI ORI BOSNIACI CUM JOACA LA CLUBURI MARI!

boerbist
boerbist  •  04 Septembrie 2021, 14:08

Pjanici, mare fotbalist. Numai pase in spate si o plictiseala pe fata lui… ceva de speriat! Arata in permanenta de parca a fost trezit cu forta din somn. Si in timpul asta, leafa merge. De asta a ajins Barca in halul asta. O serie incredibila de transferuri fara sens si fara valoare. Dar pe bani grei.

21lva
21lva  •  04 Septembrie 2021, 13:51

Poate ai mai mult noroc la barca sezonul următor, după ce pleacă koeman. Până atunci, multă baftă la turci

Vezi toate comentariile (4)
Comentează