INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu a dezvăluit marea sa dorinţă pentru acest an şi a făcut un rezumat al sezonului trecut

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 12:41

Mircea Lucescu a acordat un interviu pentru revista ucrainenilor de la Şahtior Doneţk în care a făcut rezumatul anului 2014 şi a dezvăluit ce dorinţă are pentru viitor.

"Am trecut prin momente dificile în 2014, dar echipa noastră a demonstrat potenţialul ridicat pe care-l are. Şi cel mai important lucru - vreau să-i mulţumesc preşedintelui nostru pentru că a rămas alături de Şahtior. Altă persoană probabil că ar fi luat o altă decizie după situaţia care a avut loc la Donbass Arena.

Sper ca echipa să progreseze în continuare. Avem noroc de jucători care au venit la echipă de tineri, iar acum sînt determinanţi în jocul echipei. Vom continua în acelaşi spirit", a spus Lucescu.

Una dintre cele mai mari dorinţe ale lui Mircea Lucescu pentru anul 2015 este ca echipa sa să revină la Doneţk şi să joace din nou pe stadionul său.

"Din păcate, nu depinde de mine dacă să ne întoarcem sau nu la Doneţk. Sînt mulţi alţi factori care decid asta. Totul depinde de oamenii care sînt responsabili pentru ceea ce se întîmplă acum în ţară, depinde de liderii mondiali. Trebuie doar să credem că într-o zi ne vom întoarce la Doneţk şi vom juca din nou pe Donbass Arena", a mai spus Il Luce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Ianuarie 2015, 13:21

credeam ca vrea sa i bata pe nemti ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează