INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu a învins revelația sezonului în Ucraina, dar nu uită de Europa League: „N-ar fi trebuit să pierdem cu Villarreal”

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev, foto: Imago
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2021 12:24 / Actualizat luni, 15 martie 2021 12:24

Dinamo Kiev se îndreaptă cu Mircea Lucescu spre primul titlu după 5 ani. Are patru puncte avans. „Turnirul” cu Șahtior e pe 17 aprilie. 

Mircea Lucescu a avut în față un obstacol dificil în Ucraina. Zoria (locul 3), pe care Dinamo Kiev nu o învinsese în tur (1-1), fără înfrângere din 13 septembrie, cu patru puncte împotriva lui Șahtior (2-2 și 1-0) și care venea după șapte succese la rând.

Alb-albaștrii au câștigat, 2-0, goluri marcate în trei minute (55-58), omul meciului fiind Serghei Sidorciuk. Căpitanul, cu un joc plin de erori în acest sezon, a centrat la primul gol și l-a înscris pe al doilea, spectaculos, voleu de la 25 de metri sub transversală după un corner.

Mircea Lucescu l-a lăudat pe „căpitanul adevărat"

„Dacă el a fost criticat cu Villarreal, acum a fost fără greșeală. Un adevărat căpitan", l-a felicitat "Il Luce", care s-a întors puțin și la duelul din Europa League: „N-ar fi trebuit să pierdem cu Villarreal. După fazele fixe, băieții nu s-au mai concentrat. Așa am primit golurile. Cu Zoria, a fost concentrare totală".

Lideri, kievenii păstrează cele patru puncte avans față de Șahtior. „Șocul" contra campioanei e peste o lună. Pe 17 aprilie.

Citește și: 

Zi excelentă pentru românii din străinătate » Mircea Lucescu și Ladislau Boloni, victorioși, Alex Maxim, remarcat în Turcia

Mircea Lucescu, metodă de pregătire ieșită din comun: „Ne-a pus să dormim cu ele sub pernă”

Playtech: Florin Busuioc, UMILIT public de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO


Comentarii (3)
popicoo
popicoo  •  18 Martie 2021, 14:21

*** are dreptate, mai ales că el l-a descoperit pe arbitrul de la acel meci. Ce nu știe lumea este că tot el i-a descoperit și pe tatăl arbitrului și pe obstetricianul care l-a scos din maică-sa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tivireli
tivireli  •  18 Martie 2021, 13:11
Postat de romeverest pe 15 Martie 2021, 14:01

Adica cum nu ar fi trebuit sa piarda cu spaniolii ?? Villarreal a fost cu o clasa peste Dinomo Kiev in acel meci !! De-ale lui Lucescu !!

Adică, dacă se concentrau corespunzător la lovituri libere și ar fi făcut un un joc mai atent, ar fi reușit sa nu piardă

romeverest
romeverest  •  15 Martie 2021, 14:01

Adica cum nu ar fi trebuit sa piarda cu spaniolii ?? Villarreal a fost cu o clasa peste Dinomo Kiev in acel meci !! De-ale lui Lucescu !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează