INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Trădarea lui Mircea Lucescu nu a fost iertată de fostul colaborator: „Un an al dezamăgirilor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 18:55 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 19:14

Serghei Palkin, directorul general al lui Șahtior, nu a trecut peste decizia lui Mircea Lucescu (75 de ani) de a o antrena pe Dinamo Kiev. 

Serghei Palkin a lucrat alături de Mircea Lucescu la Șahtior, în cea mai prolifică perioadă din istoria clubului. Directorul general al campioanei Ucrainei a fost cel mai aprig contestatar al înțelegerii cu Dinamo Kiev, din vară. L-a criticat pe antrenorul român atunci, o face și acum, într-o analiză a anului 2020. 

Mircea Lucescu, criticat de fostul colaborator

„Dacă mă gândesc bine, am avut două perioade dificile la Șahtior. În 2014, când am fost obligați să ne părăsim casa, să jucăm pe alte stadioane, și acum, în 2020. Sunt niște vremuri greu de gestionat, dar asta se întâmplă în toată lumea. Anul 2020 e și unul al pierderilor. Sergey Atelkin, unul dintre scouterii noștri, a murit. Era un om extraordinar. 

Ultimele 12 luni au fost și unele pline de dezamăgiri. Mă refer la relațiile umane. Asta îl implică pe Mircea Lucescu, cel care a preferat să antreneze marea noastră rivală”, a spus Palkin, conform site-ului oficial al lui Șahtior.

VIDEO. Mircea Lucescu: "Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu: 

Mircea Lucescu impresionează la Dinamo Kiev: „O experiență de neprețuit alături de Alex Ferguson al Europei de Est”

Dezvăluiri despre relația lui Mircea Lucescu cu jucătorii la Dinamo Kiev: „Când te critică, învață lecția!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează