INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO KIEV

VIDEO Il Luce mai poate! Cum a fost surprins Mircea Lucescu la 75 de ani: „Nu mai avem nevoie de nimic”

Mircea Lucescu, 75 de ani, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a „arestat” balonul la unul dintre antrenamentele ucrainenilor. +3   FOTO
Mircea Lucescu, 75 de ani, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a „arestat” balonul la unul dintre antrenamentele ucrainenilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 21:44 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 22:17

Mircea Lucescu, 75 de ani, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a „arestat” balonul la unul dintre antrenamentele ucrainenilor.

Iar „Il Luce” nu a dezamăgit. A demonstrat că încă știe cu mingea, jonglând câteva zeci de secunde și exersând „picurele”.

Mircea Lucescu, jonglerii la antrenamentul lui Dinamo Kiev

„Nu mai avem nevoie de transferuri, de jucători. Poate intra Mircea Lucescu în teren 😅”, s-a amuzat unul dintre fanii lui Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu e „rege” în Ucraina: a depășit recordul lui Lobanovski!

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a devenit, la 75 de ani, antrenorul cu cele mai multe meciuri în cupele europene la o echipă ucraineană. Are 136 de partide, una în plus față de cel mai bun tehnician din istoria Ucrainei.

Pentru Mircea Lucescu, meciul din Belgia, cu Gent (2-1), din returul „16”-imilor Europa League, a fost doar al doilea în Europa la Dinamo Kiev. După 2-0 cu AZ Alkmaar, 2-1 cu Gent.

Cu această partidă, a devenit însă antrenorul cu cele mai multe partide în cupele continentale la o echipă ucraineană. Are 136 (134 la Șahtior), dintre care 90 în Champions League. A depășit astfel recordul lui Valeri Lobanovski, cel mai mare tehnician al Ucrainei, care a avut 135 de întâlniri europene (94 în Ligă), numai cu Dinamo Kiev.

1este locul ocupat de Dinamo Kiev în campionat, la doar o lungime în fața rivalei Șahtior. Echipa lui Lucescu are și un meci mai puțin disputat

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Hat-trick-ul lui Robert Lewandowski aduce victoria bavarezilor în „Der Klassiker”

George Pușcaș, decisiv în Reading - Sheffield Wednesday » Cum s-a descurcat și ce notă i-au dat englezii

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează