INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev și din spital, după operație

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev și din spital. Foto: Imago Images
Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev și din spital. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 13:36 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 13:50

Luni, Mircea Lucescu a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru coxartroză, dar antrenorul în vârstă de 77 de ani continuă să se implice la Dinamo Kiev. Se spune că face inclusiv echipa.

La 77 de ani, Mircea Lucescu nu poate sta liniștit, departe de presiunea fotbalului, nici în rezerva de spital! Continuă să fie antrenorul lui Dinamo Kiev, deși el a fost înlocuit, temporar, de Oleksandr Shovkovskyi.

Întâi l-a apărat, apoi l-a pedepsit! Horațiu Feșnic, suspendare drastică primită din partea lui Kyros Vassaras pentru deciziile greșite din meciul Rapid - FCSB
SUSPENDARE
Întâi l-a apărat, apoi l-a pedepsit! Horațiu Feșnic, suspendare drastică primită din partea lui Kyros Vassaras pentru deciziile greșite din meciul Rapid - FCSB

Mircea Lucescu refuză să accepte ideea retragerii

Luni, 1 mai, tehnicianul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Centrul Național de Ortopedie și Traumatologie de la Kiev. 

O intervenție de coxartroză la șoldul stâng care a durat 40 de minute, fiind efectuată de profesorul Oleksandr Kosiakov.

Reputatul chirurg ucrainean a decis ca Lucescu să rămână internat o săptămână, până luni, începând și perioada de recuperare. Dar, deși e în concediu medical la clubul alb-albastru, jurnaliștii kieveni sugerând că nu o va mai pregăti pe Dinamo și, foarte probabil, se va retrage, antrenorul refuză să accepte această idee.

Alege Mircea Lucescu primul „11"? Shovkovskyi: „Nu răspund”

Se implică, vorbește constant la telefon cu secundul Shovkovskyi și, se spune, stabilește tactica la meciuri și formează primul „11”. Cele două partide jucate fără el pe bancă, ambele victorii, 3-1 cu Metalist și 2-1 cu Vorskla, disputate în deplasare.

După ultima întâlnire, de miercuri, reporterii ucraineni au vrut să afle de la Shovkovskyi dacă e adevărat că Lucescu alege formula de start. Tehnicianul interimar a refuzat să intre în detalii. „Nu voi răspunde unor asemenea întrebări”, a reacționat acesta.

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev și din spital, după operație
Oleksandr Shovkovskyi, antrenorul interimar al lui Dinamo Kiev. Foto: Instagram @fc_dynamo_kyiv

VIDEO. Rezumatul meciului Vorskla - Dynamo Kiev (1-2)

Shovkovskyi: „Suntem mereu în legătură cu Mircea Lucescu”

Shovkovskyi nu a ascuns totuși că „fără îndoială, suntem mereu în legătură cu antrenorul. Astăzi, am vorbit cu el de dimineață, ieri de mai multe ori. 

E constant alături de echipă. Deciziile se iau în funcție de situație, însă, repet, suntem mereu în legătură cu el. Îi dorim să se refacă rapid și să se întoarcă sănătos”. 

VIDEO. Problemele de sănătate cu care se confruntă Mirecea Lucescu

Citește și:

E revoltat de situația lui Messi: „Fă-ți bagajele și pleacă de la PSG!”

Răzvan Marin, elogiat în presa din Italia: „Încântător, a dictat ritmul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sabinalin
sabinalin  •  05 Mai 2023, 17:40

PA-SI-U-NE !!!

parpalache
parpalache  •  05 Mai 2023, 16:13

Și daca iși da obștescul sfârșit, tot nu scapa de el!Le lasa prin testament programul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează