INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTRACT

Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro pentru Cosmin Olăroiu: „Președintele mi-a zis «Nu te supăra, dar ești cel mai prost!»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 12:20 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 12:40

Mirel Rădoi (40 de ani) a vorbit despre relația pe care o are cu fostul său antrenor, Cosmin Olăroiu, dezvăluind la ce a renunțat de dragul prieteniei dintre cei doi.

Fostul selecționer a lucrat cu Olăroiu la FCSB, Al Hilal, Al Ain și Al Ahli. La ultima formație, Rădoi a ajuns în vara lui 2014, dar a plecat după 6 luni, renunțând la o sumă uriașă.

Mirel Rădoi a primit două oferte după despărțirea de naționala României: „Asta ar fi fost culmea!”
PROPUNERI
Mirel Rădoi a primit două oferte după despărțirea de naționala României: „Asta ar fi fost culmea!”

Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro pentru Cosmin Olăroiu: „Președintele mi-a zis «Nu te supăra, dar ești cel mai prost!»”

Fostul internațional a dezvăluit că șefii lui Al Ain au fost nemulțumiți de evoluțiile sale, astfel că a preferat să renunțe la contract pentru a nu-i crea probleme lui Cosmin Olăroiu, cel care a insistat pentru transferul său.

„Pentru un prieten am renunţat la o sumă mare de bani, la Al Ahli, Pentru că eu mă gândesc și pun în balanță respectul şi prietenia şi banii. Banii poți să îi ai azi și mâine să nu îi mai. Respectul şi prietenia pot să rămână toată viata. Prefer, indiferent că este vorba de sport sau afacere, să am de-a face cu anumiți oameni și când ne vedem să întoarcem capul. Nu, prefer să pierd o sumă de bani, dar să ştiu că sunt prieten toată viaţa. 

Am avut o discuţie cu președintele clubului, la Al Ahli, şi mi-a spus că s-ar fi aşteptat ca evoluțiile mele să fie mult mai bune, cum au fost la Al Ain sau Al Hilal. Am zis «Bun, în situaţia asta eu plec de la club. Daţi-mi banii până în ziua de azi şi renunţ».

Mi-a spus «Păi, tu ai contract. Hai să găsim o variantă, să ne înţelegem la o sumă».. I-am zis: «Nu, pierd toţi banii!». El a spus râzând: «Pot să îţi spun ceva, dar să nu te superi. Sigur eşti cel mai prost jucător pe care l-am avut până acum la club. Tu, în momentul de faţă, renunti la 4 milioane de euro».

Dar i-am zis că pe Oli îl am prieten toată viaţa. El e un antrenor român, el m-a adus aici și nu aş putea să stau aici, să vin la antrenament doar să particip şi să iau banii. Prefer să iau banii ăştia, pentru că am şi alţii. Da, este o sumă mare pentru oricine. Dar eu vreau să fiu prieten cu Oli toată viaţa”, a spus Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

VIDEO  Florin Niță: „Mirel Rădoi tot timpul venea cu ceva nou în vestiar"

Citește și: 

Ce notă își acordă Rădoi după mandatul la națională: „Am vrut ca partidele să semene cu niște meciuri de box”

Mirel Rădoi îi pune în oglindă pe Răzvan Burleanu și Mircea Sandu: „Îmi voi lua bobârnace de la foarte multă lume pentru ce voi spune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gigelos
gigelos  •  27 Decembrie 2021, 16:29

Din cel mai prost jucator a iesit cel mai prost antrenor , normal ...ce figuri are baiatul asta in cap ...o caricatura ..

talpaiadului
talpaiadului  •  26 Decembrie 2021, 18:35

Saracul presedinte, el incerca sa-l motiveze pe Radoi sa joace mai bine si ar fi vrut sa ca acesta sa promita ca se va concentra mai mult la antrenamente si pe terenul de joc, iar Radoi s-a incapatanat si a vrut sa plece imediat de la echipa. A ramas omul cu gura cascata cand a auzit ce spune Radoi.

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Decembrie 2021, 18:03

Ma mir ca a trebuit sa i-o spuna arabul... Nici atat nu stia Radoi?!?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează