INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Faith Terim, după golul lui Moruțan: „E puțin introvertit, sper să crească”

Olimpiu Moruțan (22 de ani, mijlocaș ofensiv) a înscris în meciul Galatasaray - Gaziantep 2-0. Fatih Terim, antrenorul gazdelor, a vorbit la final și despre român. +4   FOTO
Olimpiu Moruțan (22 de ani, mijlocaș ofensiv) a înscris în meciul Galatasaray - Gaziantep 2-0. Fatih Terim, antrenorul gazdelor, a vorbit la final și despre român.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 20:50 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 22:57

Olimpiu Moruțan (22 de ani, mijlocaș ofensiv) a înscris în meciul Galatasaray - Gaziantep 2-0. Fatih Terim, antrenorul gazdelor, a vorbit la final și despre român.

Moruțan e introvertit, dar are calități fotbalistice foarte bune. Poate juca atât în bandă, cât și în centru. Sper că performanța lui să crească, să poată evolua pe cât mai multe poziții și să aibă rezultate atletice superioare”, a declarat Terim la finalul partidei.

Scandal cât casa în Turcia, după golul marcat de Moruțan! Mesajul postat pe contul oficial al rivalei Beșiktaș
Turcia
Scandal cât casa în Turcia, după golul marcat de Moruțan! Mesajul postat pe contul oficial al rivalei Beșiktaș

Cred că am jucat bine în ambele reprize. Am avut mingea și am apăsat pe accelerație când trebuia
Fatih Terim, antrenor Galatasaray

Olimpiu Moruțan, gol sublim în Galatasaray - Gaziantep

În prelungirile primei reprize, Moruțan a profitat de o respingere nefericită a oaspeților și a deschis scorul la Istanbul. Din colțul careului, fostul jucător de la FCSB a plasat excelent cu stângul la „lung”, în plasa laterală!

„O lovitură superbă!”, a punctat beIN SPORTS pe Twitter.

Pentru Galatasaray a punctat în repriza a doua și Kerem Akturkoglu.

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari la Galatasaray în meciul cu Gaziantep din runda #11 a SuperLigii din Turcia. La oaspeți au început din primul minut Alin Toșca și Alexandru Maxim.

VIDEO cu golul

Moruțan, înlocuit după 74 de minute, mai avea la Galatasaray două goluri și două pase decisive în 11 partide (toate competițiile).

Presa din Turcia a observat recent un amănunt interesant la Olimpiu Moruțan, playmakerul celor de la Galatasaray. Transferat la cererea expresă a lui Fatih Terim, în startul acestui sezon, Olimpiu Moruțan îi contrariază pe turci. 

Fostul jucător de la FCSB a evoluat în 12 meciuri, 9 în campionat, dar în niciuna dintre aceste partide nu a fost integralist.

Ce îi lipsește lui Moruțan să facă pasul la un club important? Răspunsul lui Leo Grozavu 

Citește mai multe știri despre Moruțan:

EXCLUSIV Iftime, discurs necruțător la adresa lui Ianis Hagi, Moruțan, Mihăilă și Man: „Au învățat tot ce trebuie de la putorile bătrâne”

EXCLUSIV Gigi Becali a MINȚIT cu milioane de euro! Cum a umflat cifrele transferului lui Moruțan și cum arată ele în realitate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează