INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Motivul comic pentru care s-a amânat Manchester United - Bournemouth » Cum încearcă oamenii din conducere să-și ceară scuze

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 15:27

Lumea fotbalului a fost zguduită ieri după ce meciul dintre Manchester United și Bournemouth a fost amânat din cauza unei alerte cu bombă.

Surpriza vine abia azi însă. Bomba falsă aflată pe arenă a fost folosită și uitată într-un exercițiu antiterorist din urmă cu câteva zile, care a avut loc chiar pe stadionul " Old Trafford".

Meciul a fost amânat cu puțin înainte de start din cauza unui "pachet suspect" găsit într-o baie de un agent de pază. Presupusa bombă a fost detonată de o echipă de geniști.

BBC susține că "dispozitivul" a fost uitat de o firmă care a făcut acel exercițiu, iar autoritățile s-au enervat când au aflat acest lucru, găsind situația drept inacceptabilă.

"Acest fiasco a cauzat neplăceri suporterilor", a zis Tony Lloyd, primarul interimar din Manchester. Clubul gazdă va da banii înapoi tuturor spectatorilor, care vor avea intrarea gratuită marți, de la ora 22:00, când a fost reprogramat meciul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  16 Mai 2016, 18:34

Manarie tipica MU!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează