INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Motivul inedit pentru care Courtois a lipsit la meciul de ieri al lui Chelsea cu United » Ce șanse are să joace cu Tottenham

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 17 aprilie 2017 12:15

Portarul lui Chelsea, Thibaut Courtois, s-a accidentat și nu a putut evolua ieri în meciul de campionat Manchester United-Chelsea 2-0.

Courtois s-a accidentat, marți, la gleznă în timpul filmării unui spot publicitar pentru promovarea NBA. În afară de portarul belgian au mai fost rugați de către clubul londonez să joace baschet și Nemanja Matić, Nathan Ake, Marcos Alonso și Asmir Begovic, cel care l-a înlocuit în meciul de ieri pe portarul în vârstă de 24 de ani.

La conferința de presă de după înfrângerea cu Manchester United, antrenorul londonezilor, Antonio Conte, nu a confirmat cauza accidentării lui Courtois.

"Cred că după o înfrângere nu este corect să vorbești despre această problemă. Courtois s-a accidentat în timpul săptămanii și apoi, din acest motiv el nu a mai fost disponibil", a declarat tehnicianul italian.

În urma acestei situații, fanii lui Chelsea și-a exprimat pe twitter furia și neîncrederea lor față de conducerea clubului, acuzându-i că au decis să riște accidentarea unor jucători importanți ai acestui sezon pentru participarea la unele activități de marketing.

Potrivit britanicilor de la The Telegraph, Courtois ar putea rata din cauza accidentării și semifinala Cupei Angliei de sâmbătă cu Tottenham Hotspur.

32 de partide a disputat în acest sezon Courtois în toate competițiile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează