INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Motivul pentru care Matthijs de Ligt a ales-o pe Juventus: „Barcelona l-a tratat ca pe o brânză!”

Articol de - Publicat joi, 02 ianuarie 2020 15:41

Agentul Mino Raiola atacă Barça şi susţine că De Ligt nu a ales-o pe Juventus pentru bani: „Acolo poate creşte. Nedved mi-a spus că Matthijs e mai nebun ca el şi poate câştiga Balonul de Aur”.
 

Criticat în dese rânduri pentru greşelile şi unele evoluţii slabe din 2019 la Juventus, Matthijs de Ligt e apărat de agentul său, care a lansat totodată şi un atac la adresa echipei ce-a ratat transferul clientului său în vară. „Multă lumea în Olanda spunea că Matthijs trebuia neapărat să meargă la Barcelona, însă nu s-a întâmplat aşa şi a fost un fel de sacrilegiu. Clubul blaugrana îl negocia ca şi cum ar fi fost o brânză. Motivele invocate pentru transfer erau greşite. Să fie clar, De Ligt n-a pus salariul pe primul loc când a ales”, zice Mino Raiola.

„Nu e doar un fotbalist”

Impresarul a dezvăluit şi ce i-a spus vicepreşedintele bianconerilor despre jucătorul transferat de la Ajax în vară pentru 85,5 milioane de euro: „Vorbesc mult cu Nedved, pentru care sunt aproape ca un tată. Pavel mi-a zis că «acest băiat e chiar mai nebun decât am fost eu şi poate câştiga Balonul de Aur». Nu se gândeşte decât să joace fotbal. Nu l-au interesat banii, ci o echipă unde să poată creşte. Nu e doar un fotbalist şi Juve dorea să-l cumpere de-acum un an, dar a fost derutată de interesul arătat de PSG, Barça şi de alte cluburi”. 

17 meciurişi un gol are Matthijs de Ligt în acest sezon în toate competiţiile la Juventus. Media notelor 5,75 în Gazzetta dello Sport în 13 etape bifate

Primul gol marcat de De Ligt pentru Juventus

Citește și:

Cele mai bune echipe ale deceniului » Ibericii domină topul + o mare surpriză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
amicu
amicu  •  02 Ianuarie 2020, 19:46

Ce sa facă la Barcelona păcăliciul asta? Juventus a pierdut o groaza de puncte din cauza lui. Face niște gafe, mai ceva decât făcea Bălașa la fcsb

enigmaticul
enigmaticul  •  02 Ianuarie 2020, 16:25

Auzi la impresarul asta, cică ”l-a tratat ca pe o brânză”. Dar ce voiai omule, la vârsta și experiența jucătorului, ce voia mai mult. Impresarul nu spune că de fapt, el nu și-a atins scopul (financiar, desigur). Oricum, Juve a luat țeapă cu cei 80 mil. plătiți. Barcelona a ”***” bine ochii și a realizat că nu poate oferi o astfel de sumă pe el, deși și ăștia au mau luat țepe cu Dembele chiar nici Griezmann nu rupe gura tărgului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

melcul_furios
melcul_furios  •  02 Ianuarie 2020, 16:20

Nu stiu daca De Light e bun sau nu insa stiu ca Mino face totul si orice pentru comision si era o stire ca a vrut 8 milioane comision iar BArcelona nu a vrut sa plateasca. De altfel e ciudata afirmatia aia cu Nedved care ii e ca un copil, Nedved ar fi trebuit sa fie independent si sa aleaga ce a bun pentru club, nu sa lucreze musai cu "tati" si sa ii dicteze "tati" pretul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează